"Μορέας" | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο "Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαματα"

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή του σκεπαστού (cut & cover) του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν τη χιλιομετρική θέση 239,5 (Ανισόπεδος Κόμβος Καλαμάτας).
Ειδικότερα:
- από τη Δευτέρα (12.6.2023) έως και την Τρίτη (13.6.2023), στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του Ανισόπεδου Κόμβου Καλαμάτας, η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά ενώ η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης.
- από τη Πέμπτη (15.6.2023) έως και την Παρασκευή (16.6.2023), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του Ανισόπεδου Κόμβου Καλαμάτας, η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά ενώ η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.
Tags:
Αυτοκινητόδρομος Μορέας,Σχετικά Άρθρα
- Ο μαθητής που συγκίνησε με τη ζωγραφιά του μετά το συμβάν με το πούλμαν στα Λαγκάδια, ζωγραφίζει τρένα και εντυπωσιάζει!
- Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λεβίδι – «Δίνω Αίμα… Δίνω Ζωή»
- Το τραπέζι στην Τρίπολη, το πράσινο ψηφοδέλτιο, το δίλημμα και οι σατανικές συμπτώσεις!
- Η καλοκαιρινή γιορτή των μαθητών του δημοτικού σχολείου Τροπαίων (εικόνες - βίντεο)
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στις 26 Ιουνίου 2025 η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας