"Μορέας" | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο "Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαματα"
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή του σκεπαστού (cut & cover) του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.
Οι ρυθμίσεις αυτές, που αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, περιλαμβάνουν τη χιλιομετρική θέση 239,5 (Ανισόπεδος Κόμβος Καλαμάτας).
Ειδικότερα:
- από τη Δευτέρα (12.6.2023) έως και την Τρίτη (13.6.2023), στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του Ανισόπεδου Κόμβου Καλαμάτας, η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά ενώ η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου με το κέντρο της πόλης της Καλαμάτας και με την οδό Αρτέμιδος θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης.
- από τη Πέμπτη (15.6.2023) έως και την Παρασκευή (16.6.2023), στην κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του Ανισόπεδου Κόμβου Καλαμάτας, η κυκλοφορία κατά μήκος του κυρίως άξονα του αυτοκινητοδρόμου θα διεξάγεται κανονικά ενώ η σύνδεση του κέντρου της πόλης της Καλαμάτας και της οδού Αρτέμιδος με τον αυτοκινητόδρομο θα γίνεται μέσω του κυκλικού κόμβου Σπάρτης.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.
Tags:
Αυτοκινητόδρομος Μορέας,Σχετικά Άρθρα
- Υπεροπολύτιμος βαθμός για τον Αστέρα στις Σέρρες - Πλησίασε στους 2 από την ΑΕΛ!
- Παρουσία και στήριξη στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης ενόψει Πάσχα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Η AEK TRIPOLIS TENNIS League ανεβάζει ρυθμό… και μπαίνει στην πιο δυνατή της φάση
- Ολοκληρώθηκε με επιτυχία δράση ευαισθητοποίησης για την ασφαλή οδήγηση και το αλκοόλ στην Τρίπολη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (εικόνες)
- Παρέμβαση ευαισθητοποίησης σε μαθητές του δημοτικού σχολείου Αγίου Ανδρέα - Πραστού (εικόνες)






