Πάτρα | Η τρομακτική στιγμή που οδηγός παραβιάζει στοπ και χτυπά δίκυκλο (vd)
Ένα σοβαρό τροχαίο με παραβίαση στοπ σημειώθηκε στην Πάτρα.
Στις εικόνες, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, διακρίνεται η σφοδρή σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με μία μοτοσικλέτα, το μεσημέρι της Τρίτης (30/1) στη διασταύρωση των οδών Ελλησπόντου και Φαναρίου, στο γήπεδο των Προσφυγικών.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis.gr, που δημοσιεύει το σχετικό βίντεο, η οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε στοπ και διέσχισε τον δρόμο με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το μηχανάκι που κινείτο στον κάθετο δρόμο να μην προλάβει να αντιδράσει και να «καρφωθεί» πάνω στο ΙΧ.
Ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να εκσφενδονίζεται στον αέρα και στη συνέχεια να πέφτει στο έδαφος. Ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Σχετικά Άρθρα
- Τροχαίο στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου | Η προανάκριση και η αποζημίωση για τις ζημιές στο μνημείο
- Η ενημέρωση της αστυνομίας για το τροχαίο με το αυτοκίνητο που στούκαρε στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου - Στο νοσοκομείο ο 44χρονος οδηγός
- Τρίπολη | Αυτοκίνητο "στούκαρε" στο μνημείο στην πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου (εικόνες)
- Τροχαίο στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Πύργου
- Τροχαίο με αυτοκίνητο και μηχανάκι το απόγευμα στην Τρίπολη






