Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σοβαρό συμβάν με ανήλικους στην Τρίπολη | Λήστεψαν άλλους ανήλικους με τη χρήση βίας - Συλλήψεις από την αστυνομία

Σοβαρό συμβάν με ανήλικους στην Τρίπολη | Λήστεψαν άλλους ανήλικους με τη χρήση βίας - Συλλήψεις από την αστυνομία

Συνελήφθησαν, χθες (25.02.2024) το βράδυ στην Τρίπολη,  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, δύο (2) ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, ληστεία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο (2) ανηλίκους.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, απογευματινές ώρες της 25.2.2024, οι ανωτέρω δράστες προσέγγισαν αρχικά ανήλικο και με την απειλή χρήσης βίας, προέβησαν σε βάρος του σε πράξη προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα ή χρήματα που τυχόν έφερε πάνω του.

Στη συνέχεια, οι δράστες προσέγγισαν ακόμη δύο ανήλικους, τους οποίους εξανάγκασαν να τους παραδώσουν χρήματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.  

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δύο εκ των δραστών εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη -3- άτομα, 44χρονη, 50χρονος και 54χρονος, γονείς των ανωτέρω ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...