Θλίψη στην ΕΛ.ΑΣ. | Έφυγε από τη ζωή η αστυνομικός Έλενα Νόνη - "Υπεράνθρωπη προσπάθεια έδωσαν οι γιατροί του Παναρκαδικού Νοσοκομείου"

Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας η είδηση του θανάτου της Αστυνομικού Έλενας Νόνη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από πολύωρη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Η Έλενα κατέρρευσε αιφνιδίως το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι της, προκαλώντας σοκ στην οικογένεια και στους συναδέλφους της. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί συνάδελφοί της, οι οποίοι συνέβαλαν στην ταχύτερη δυνατή μεταφορά της στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν υπεράνθρωπη μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά.
Όσοι γνώριζαν την Έλενα Νόνη, κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και μία άξια επαγγελματία. Συνάδελφοί της που επικοινώνησαν μαζί μας τις τελευταίες ώρες, αναφέρουν συγκινημένοι πως η Έλενα ξεχώριζε για το ήθος, τη συναδελφικότητα και την αφοσίωσή της στο καθήκον.
Η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην υπηρεσία και κυρίως στην οικογένειά της, στην οποία εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
Για τον θάνατο της έβγαλε σχετική ανακοίνωση και ο Δήμος Ναυπλιέων:
Σχετικά Άρθρα
- Martano και Λεωνίδιο | 35 χρόνια δεσμού που διασχίζει χρόνο και θάλασσα! (εικόνες)
- Πρωτάθλημα Παίδων ΕΣΚΑΚ | Ο Απόλλων Τυρού κέρδισε το Λεωνίδιο
- Α1 ΕΣΚΑΚ | Με μεγάλη νίκη ξεκίνησε το Λεωνίδιο!
- Η πρεμιέρα της Β' ΕΠΣΑ | Νίκες για Ορχομενό, Παναρκαδικό και Ελπίδα
- Το beef που έμεινε στην ιστορία, οι δημοτικές διαρροές, δύσκολος ανασχηματισμός και η χαμένη έδρα
1 σχόλιο
-
Είναι δυνατόν να διακομισθεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο; Έλεος