Σοβαρό τροχαίο στον Γαλατά Τροιζηνίας - Δυο πυροσβέστες τραυματίες στο Νοσοκομείο Ναυπλίου
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου στον Γαλατά Τροιζηνίας με τραυματίες δυο εποχικούς πυροσβέστες που υπηρετούν στον Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τροιζήνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο πυροσβέστες 29 χρονών περίπου, επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, πηγαίνοντας για την βάρδια τους, και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το όχημα τους εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτελεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους.
Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία, συνάδερφοί τους που ενημερώθηκαν για το τροχαίο και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους δυο πυροσβέστες και τους μετέφερε με συνοδεία της αστυνομίας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, για τις ιατρικές φροντίδες.
Σχετικά Άρθρα
- Σύλλογος Απανταχού Λυσσαρεωτών | Αυτή είναι η νέα διοίκηση - Πρόεδρος ο Χριστόπουλος Δημήτριος
- Στασινοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο | "Πρώτες Βοήθειες για όλους: Μάθε να αντιδράς σωστά" (εικόνες)
- Κακοκαιρία στην Ηλεία | «Φούσκωσε» ο Αλφειός
- Τρίπολη | Διακοπές ρεύματος το Σάββατο (7.2.2026)
- Στρατόπεδο Θεόδωρου Κολοκοτρώνη | Καταγγελία για αυθαιρεσίες, άνιση μεταχείριση και ψυχολογική εξόντωση φαντάρων






