Οι αγρότες της Μεσσηνίας έκοψαν την κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο (στο ύψος της Θουρίας) μπλοκάροντας και τις πλευρικές οδούς
Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση «φουντώνουν» περισσότερο την αντίδραση των αγροτών που από σήμερα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους με μπλόκα παντού στην Πελοπόννησο!
Η αντίδραση των αγροτών είναι δυναμική και εναρμονίζεται με εκείνη του Πανελλαδικού Συντονιστικού της οργάνου. Οι αγρότες της Μεσσηνίας από τις πρώτες πρωινές ώρες έκοψαν την κυκλοφορλία στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Θουρίας μπλοκάροντας και τις πλευρικές οδούς.
https://best-tv.gr
Σχετικά Άρθρα
- Ο Δήμος Γορτυνίας στηρίζει έμπρακτα την 1η Δράση του προγράμματος «Γορτ-Υγεία» στην Κοντοβάζαινα
- Τέταρτος διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Βεργέτης - Συγχαρητήρια από ΕΠΣΑ και Επιτροπή Διαιτησίας στην Αρκαδία!
- Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως | Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου
- Το τένις Επιστρέφει στην Τρίπολη για Άνδρες και Γυναίκες
- Τρίπολη | Ζήσε μια μέρα σαν φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών






