Μηνύσεις, τραυματισμοί και συλλήψεις για τη συμπλοκή μαθητών στο ΕΠΑΛ Τρίπολης
Συμπλοκή μεταξύ μαθητών σημειώθηκε σε Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) της Τρίπολης, κατά τις πρωινές ώρες, στον προαύλιο χώρο του σχολείου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας. Στο περιστατικό ενεπλάκησαν συνολικά επτά ανήλικοι, έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, γεννημένοι τα έτη 2008, 2009 και 2010. Ειδικότερα, τρεις από τους ημεδαπούς ανηλίκους έχουν γεννηθεί το 2009, δύο το 2008 και ένας το 2010, ενώ ο αλλοδαπός ανήλικος έχει γεννηθεί το 2009.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής προκλήθηκαν σωματικές βλάβες με τη χρήση των χεριών. Στους εμπλεκόμενους παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, χωρίς να αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός.
Για το περιστατικό υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις, ενώ αναμένεται η σύλληψη των ανηλίκων. Παράλληλα, αναζητούνται και οι γονείς τους προκειμένου να συλληφθούν για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρίπολης.
Πηγή: https://www.drt915.gr
Σχετικά Άρθρα
- Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Καλαμάτας στον Βασίλη Ψυχογυιού για την εκλογή του στην Προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
- Εργατική Πρωτομαγιά | Κατάθεση στεφάνων στον Αϊ-Θανάση από το ΚΚΕ Αρκαδίας (vd)
- Στον Άγιο Αθανάσιο της Τρίπολης τίμησε την εργατική Πρωτομαγιά το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και η ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας
- Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος | Πρόεδρος ο Αρκάς, Βασίλης Ψυχογυιός
- Γιορτή γεύσεων και δημιουργίας στο Πάρκο Κάτω Βρύσης Λεβιδίου (εικόνες - βίντεο)
2 σχόλια
-
πάντα γινόσαντε αυτά, νούδουλα ! λολ
-
Παραδειγματικές τιμωρίες δεν υπάρχουν, νόμοι δεν υπάρχουν, νάχαμε να λέγαμε!






