Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό «Β. Οικονομίδου» στην Τρίπολη

Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό «Β. Οικονομίδου» στην Τρίπολη

Η αστυνομία ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Β. Οικονομίδου στην Τρίπολη, την Κυριακή (01-7-2012) και κατά τις ώρες από 08.00 - 14.00, προκειμένου εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των ανωτέρω αγώνων (ADVENTURE CUP 2012 - ορεινό τρέξιμο,  ορεινή ποδηλασία) και η ασφάλεια των αθλητών, οι οποίοι θα ξεκινήσουν και τερματίσουν στην Πλατεία Άρεως, μέσω της παραπάνω οδού.

>Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται υπό τις κατωτέρω προϋποθέσεις :

- Η Δήμος Τρίπολης, υποχρεούται καθόλη τη διάρκεια των ανωτέρω αγώνων, να τοποθετεί και συντηρεί την κατάλληλη οδική σήμανση,  προς ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των ανωτέρω αγώνων, αλλά και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.2696/99 (Κ.Ο.Κ.)

- Επίσης, να διαθέτει προσωπικό για την ενημέρωση των οδηγών από την πλευρά διακοπής της κυκλοφορίας, η οποία θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

Οι παραβάτες της παρούσας, η εκτέλεση της οποίας ανατίθεται στους αστυνομικούς, τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ( Ν. 2696/1999 ΦΕΚ   57- Α’), όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 3452/2007. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...