Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξαφάνιση στα Πελετά: «Όποιος γνωρίζει κάτι, να μην φοβηθεί και να μιλήσει είτε στην Αστυνομία»

Εξαφάνιση στα Πελετά: «Όποιος γνωρίζει κάτι, να μην φοβηθεί και να μιλήσει είτε στην Αστυνομία»

«Πρέπει να μάθουμε την αλήθεια. Να βρεθεί τι συνέβη στον αδελφό μου κι αν κάποιος του έκανε κακό να τιμωρηθεί. Άνθρωπος χάθηκε. Δεν θα πρέπει να νοιαστούν οι Αρχές;»

Αυτά δήλωσε στο «Tούνελ» ο αδελφός του αγνοούμενου φανοποιού από τα Πελετά Λεωνιδίου. Μέρες αγωνίας μετράει η οικογένεια του Θοδωρή Τσεμπελή 43 χρόνων και περιμένει τις απαντήσεις που δεν έρχονται…

Μετά την τελευταία εκπομπή του «Τούνελ» της Παρασκευή 16 Ιουνίου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας μπήκε ενεργά στις έρευνες. Άτομα από το φιλικό περιβάλλον του αγνοούμενου αλλά και πρόσωπα που τον είδαν την ημέρα που χάθηκε, καλούνται για συμπληρωματικές καταθέσεις στην Ασφάλεια Τριπόλεως.

Όπως αποκάλυψε μάρτυρας στο «Τούνελ» και επιβεβαίωσε ο αδελφός του αγνοούμενου, ο φίλος του που είναι και ο άνθρωπος που είδε τελευταία φορά τον Θοδωρή, βρήκε ένα ζευγάρι γάντια κοντά στην μηχανή του που είχαν εγκαταλείψει στο βουνό. Αντί να ειδοποιήσει τις Αρχές, πέταξε τα γάντια σε θάμνο μακριά  από τη μηχανή του αγνοούμενου.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Τούνελ», δικαιολόγησε την πράξη του υποστηρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή δεν περίμενε ότι η υπόθεση θα είχε αυτή την εξέλιξη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει νέα έρευνα στον χώρο, όπου βρέθηκε εγκαταλειμμένη η μηχανή του Θοδωρή, ώστε να εντοπιστούν τα γάντια και να εξεταστούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι συγγενείς του αγνοούμενου απευθύνουν έκκληση στους συντοπίτες τους να μην φοβηθούν και να καταθέσουν όλα όσα ισχυρίζονται αυτές τις ημέρες σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις. «Όποιος γνωρίζει κάτι, όποιος είδε κάτι να μην φοβηθεί και να μιλήσει είτε στην Αστυνομία, είτε στην εκπομπή», λέει στο «Τούνελ» ο αδελφός του αγνοούμενου, Γιάννης Τσεμπελής.

Πηγή - www.anikolouli.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...