Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λεβίδι – Ξεκίνησε η λειτουργία του «Τοπικού Αστυνόμου» (εικόνες)

Λεβίδι – Ξεκίνησε η λειτουργία του «Τοπικού Αστυνόμου» (εικόνες)



Με αφορμή την έναρξη του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στην περιοχή του Λεβιδίου Αρκαδίας, ο οποίος   ξεκίνησε την λειτουργία του μετά την παύση λειτουργίας του Αστυνομικού Τμήματος Λεβιδίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (26.06.2017) τελετή αγιασμού στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Λεβιδίου, όπου φιλοξενείται ο θεσμός αυτός.

Ο Τοπικός Αστυνόμος έρχεται για να βελτιώσει την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών και να επιλύσει ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν και εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα επικεντρώνεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, αναπτύσσοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και επαφές - συνεργασίες με υπηρεσίες, φορείς και πολίτες, με σκοπό τη βελτίωση της αστυνομικής και κοινωνικής προσφοράς στην τοπική κοινωνία. Αποτελεί ουσιαστικά τον βασικό συνδετικό κρίκο της Αστυνομικής Υπηρεσίας στην οποία υπάγεται διοικητικά, με την τοπική κοινωνία.

Στην παραπάνω τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας παρέστησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτριος Παυλής, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Τριγώνης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αρκαδίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χρήστος Καμπύλης, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρίπολης κ. Νικόλαος Γεωργανόπουλος και κ. Σωτήριος Παπαδημητρίου, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αστυνομικό προσωπικό και κάτοικοι της περιοχής.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Τριγώνης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτριο Παυλή και το Δημοτικό Συμβούλιο, που ανταποκρίθηκαν θετικά στο νέο αυτό θεσμό, παραχωρώντας τον αναγκαίο χώρο και τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, καθώς και όλες τις τοπικές αρχές που βοήθησαν στην υλοποίηση του θεσμού. Επίσης αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της λειτουργίας του θεσμού στην περιοχή, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για την επιτυχημένη δράση του.

Τέλος ευχήθηκε στον Τοπικό Αστυνόμο, υγεία και δύναμη, ώστε να αντεπεξέλθει επιτυχώς στα νέα του καθήκοντα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...