Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Τοπικό Αστυνόμο" ζητούν στον Τυρό Κυνουρίας!

"Τοπικό Αστυνόμο" ζητούν στον Τυρό Κυνουρίας!

Ο θεσμός του τοπικού αστυνομικού εγκαινιάστηκε στο Λεβίδι, όμως ανάγκες υπάρχουν και σε άλλες περιοχές της Αρκαδίας. Μια από τις περιοχές αυτές είναι στον Τυρό Κυνουρίας, όπου το αστυνομικό τμήμα έχει κλείσει πριν από πολλά χρόνια.

Διαβάζουμε στο https://www.tyrosnews.gr: "Κατα πλειοψηφία ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας την πρόταση του Αντιδήμαρχου Τυρού κ. Μιχάλη Σωτηρόπουλου για την αποστολή αιτήματος στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο θα κοινοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και αφορά την ενεργοποίηση της διάταξης του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στην Δημοτική Ενότητα Τυρού.

 Ο Τοπικός Αστυνόμος εφόσον το αίτημα εγκριθεί θα στεγαστεί σε χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Τυρού (πρώην Δημαρχείο) και θα του παρασχεθεί κάθε είδος υποστήριξη για την εκτέλεση της υπηρεσίας του.

Να επισημάνουμε πως στον Τυρό μια τουριστική περιοχή με πληθυσμό 1700 μόνιμων κατοίκων οι οποίοι στα όρια της Δημοτικής Ενότητας ξεπερνούν τις 5.000 τους θερινούς μήνες λειτουργούσε Αστυνομικός Σταθμός απο το 1949 εως και το 2011 ο οποίος έκλεισε μετα τα σχέδια αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών επί υπουργείας Μ. Χρυσοχοϊδη παρά τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων οι οποίοι δεν εισακούστηκαν με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να παρατηρούνται συχνά φαινόμενα διαρρήξεων και κλοπών."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...