Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εξαφανίστηκε 17χρονη κοπέλα από τη Χαλκίδα

Εξαφανίστηκε 17χρονη κοπέλα από τη Χαλκίδα
Στις 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:30, εξαφανίστηκε από τη Χαλκίδα, η Ελένη Κ. 17 ετών.

Η Ελένη Κ. έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φοράει σκουλαρίκι στη μύτη. Φορούσε γκρι κολάν, μαύρη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων μετά το πέρας κάποιων ημερών καθώς κρίθηκε σήμερα σκόπιμο από τις Αρμόδιες Αρχές και την οικογένεια της ανήλικης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Παρακαλείσθε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου.

Σε ενδεχόμενη εύρεση της Ελένης Κ. θα ενημερωθείτε σχετικά με νέο Δελτίο Τύπου ώστε να αφαιρεθούν άμεσα οι αφίσες από όπου έχουν αναρτηθεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνει στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργάζεται επίσης με τα Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εύρεση τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού:http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...