Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σακίδιο με 2.100 γραμμάρια κάνναβης εντόπισε η αστυνομία σε ταράτσα της Καλαμάτας!

Σακίδιο με 2.100 γραμμάρια κάνναβης εντόπισε η αστυνομία σε ταράτσα της Καλαμάτας!
 


Συνελήφθησαν, χθες (1.7.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας (1) 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας (1) 29χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εντόπισαν σε οροφή πολυκατοικίας (ταράτσα), που βρίσκεται στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ένα (1) σακίδιο πλάτης, εντός του οποίου υπήρχαν τρείς (3) ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -2100- γραμμαρίων και  το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Χθες (1.7.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, ο 20χρονος και ο 29χρονος, μετέβησαν στο παραπάνω σημείο, προκειμένου να παραλάβουν το σακίδιο με τις ποσότητες κάνναβης και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Καλαμάτας .

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...