Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταγωγή από την Γορτυνία είχε ο αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε νεκρός ...

Καταγωγή από την Γορτυνία είχε ο αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί και εντοπίστηκε νεκρός ...
Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην περιοχή της Καισαριανής.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός είχε εξαφανιστεί από τον Απρίλιο. Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο Αντώνης Δημοτάκης είχε καταγωγή από τη Γορτυνία και συγκεκριμένα από την περιοχή του Περδικονερίου (από την πλευρά της μητέρας του).
Αυτό σημειώνει και ο κ. Αγγελής Τσίρμπας ο οποίος έγραψε σην ομάδα «Μπούλιαρι – Λάδωνας» … «ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΆΡΙΟ ΤΕΛΙΚΑ! ΚΑΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.»
 
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του anikolouli.gr, “ταυτοποιήθηκε το όπλο που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του άνδρα στην θέση Κυρα-Ελένη της Καισαριανής. Ανήκει στον 38χρονο αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη που είχε εξαφανιστεί στις 25 Απριλίου από την περιοχή της Καισαριανής όπου έμενε μόνος του.
Συγγενείς φέρεται να αναγνώρισαν τα ρούχα παρά το γεγονός ότι αυτά είχαν αλλοιωθεί από τις συνθήκες που επικρατούσαν. Ελήφθη δείγμα DNA από τη μητέρα του άτυχου αστυνομικού για την πλήρη επιβεβαίωση της ταυτότητάς του.
 
Τι λέει ο ιατροδικαστής
Από την αυτοψία και την νεκροψία που διηνήργησε ο ιατροδικαστής προκύπτουν τα εξής: Η σορός έφερε ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου γεγονός που δικαιολογεί βολή εξ επαφής από το στόμα με φορά προς τα πάνω. Αναμένεται να γίνει η νεκροτομή που θα δώσει και επιπλέον απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν.
Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί από την αρχή στη δασική περιοχή του Υμηττού όπου ο αστυνομικός συνήθιζε να αθλείται.
Τελευταία, η μαρτυρία ενός οδηγού ταξί στην Αστυνομία έστρεψε το ενδιαφέρον των ερευνητών στην περιοχή της Γλυφάδας και της Βούλας. Εκεί ο ταξιτζής είχε αφήσει έναν άνδρα που έμοιαζε στον αστυνομικό και είχε παραλάβει από την περιοχή της Καισαριανής.
Το μυστικό της εξαφάνισης του άτυχου Αντώνη Δημοτάκη έκρυβε τελικά ο Υμηττός. Το σημείο που βρέθηκε ήταν προσβάσιμο μόνο σε ορειβάτες, ένας εκ των οποίων τον εντόπισε περίπου τρεις μήνες μετά.”

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...