Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νεκρός 25χρονος στην εθνική οδό "Πατρών - Πύργου" ...

Νεκρός 25χρονος στην εθνική οδό "Πατρών - Πύργου" ...
Μαύρος Δεκαπενταύγουστος ξημέρωσε για την Ηλεία, καθώς ένας ακόμα νέος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων.


Πρόκειται για τον 25χρονο Σπύρο Γιατρά από τη Γαστούνη, ο οποίος παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας την Ηλεία στη θλίψη.

Λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 25χρονος και ένας 27χρονος, κινούνταν με κατεύθυνση προς Γαστούνη, όταν από άγνωστη αιτία εξετράπη αριστερά από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου, με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο νέων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, οι οποίοι στη συνέχεια διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης (ο 25χρονος) και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 27χρονος.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ήλιδας.

Ανείπωτος θρήνος στη Γαστούνη

Εικόνες αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου φίλοι και συγγενείς του άτυχου Σπύρου, στο άκουσμα του θλιβερού μαντάτου δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι ο 25χρονος δεν είναι πια μαζί τους.

Ο Σπύρος Γιατράς, ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην Ηλεία, γιος του Σάκη Γιατρά, γνωστού φαρμακοποιού και γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας. Ο Σπύρος ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Φαρμακευτική, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει την οικογενειακή κληρονομιά. Η μοίρα όμως επιφύλασσε γι αυτό την πιο άδικη και οδυνηρή κατάληξη.

Το Patrisnews εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου νέου.






Ρεπορτάζ: Μαριάννα Μητροπούλου – Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

http://www.patrisnews.com

1 σχόλιο

  • ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
    ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Βαρθολομιό 20/6/2018

    Θέμα: Πρόσκληση Πολιτιστικών& Αθλητικών Συλλόγων Ν. Ηλείας για την πραγματοποίηση Συλλαλητηρίου για την «αιματοβαμμένη» ΝΕΑ Εθνική Πατρών – Πύργου.
    Αγαπητοί Συνάδελφοι
    Η Διοίκηση του Ινστιτούτου Καταναλωτών Νομού Ηλείας ( ΙΝΚΑ) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην διαδήλωση που διοργανώνεται σχετικά με τον «αιματοβαμμένο δρόμο» της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου στην «Διακλάδωση» Γαστούνης-« Κελέβης» .
    Στην εκδήλωση εκτός από την συμμετοχή κάθε πάσης φύσης Συλλόγων& Σωματείων , μπορούν να συμμετέχουν και μεμονωμένοι ενεργοί πολίτες . Όπως καταλαβαίνετε , κανείς δεν περισσεύει και θα πρέπει η συμμετοχή όλων μας να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην κεντρική διοίκηση της Πολιτείας , ότι η Κατάσταση δεν πάει άλλο .
    Παρακαλούμε για την άμεση δήλωση συμμετοχής στο συλλαλητήριο να απευθύνεστε στο email inka.ilias@yahoo.gr καθώς και στο τηλ Επικοινωνίας 6942915786 .
    Επίσης , τα ονόματα καθώς και τα τηλέφωνα των συναδέλφων που θα ήθελαν να τοποθετηθούν επί του θέματος καθώς και Προτάσεις και παρατηρήσεις επί του θέματος μπορείτε να τα στείλετε μέχρι και την 30/6/2018 προκειμένου να συμπεριληφθούν και στο Ψήφισμα που θα κατατεθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος από την Πενταμελή επιτροπή αγώνα που θα εκλεχτεί κατά την διάρκεια της διαδήλωσης .
    Τέλος παρακαλείστε οι τοποθετήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τους Ομιλητές κατά την διάρκεια της Δίωρης συγκέντρωσης να μην ξεπερνούν τα 5 λεπτά .
    Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς
    Φωτης Ν. Αλεξόπουλος
    Εκπρόσωπος ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας
    Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Καταναλωτή& Αγοράς .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...