Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εντοπίστηκε σώος ο 44χρονος ...

Εντοπίστηκε σώος ο 44χρονος ...
Η περιπέτεια του κ. Μιχαήλ Μπίλλια έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Μπίλλιας, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος χάθηκε το πρωί της 03/09/2017, από την περιοχή του Παγκρατίου.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το βράδυ της 05/09/2017, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το πρωί της Τετάρτης, 06/09/2017 κλήση για την ανεύρεσή του. Ο αναζητούμενος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος από πολίτη που ελιχε δει το SILVER ALERT, στην περιοχή της Δάφνης. Ο κ. Μπίλλιας είναι καλά και  επέστρεψε στην οικογένειά του.

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...