Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε έξαρση κλοπές και διαρρήξεις στα Πούλιθρα

Σε έξαρση κλοπές και διαρρήξεις στα Πούλιθρα
Έξαρση στις κλοπές και τις διαρρήξεις κατοικιών, αποθηκών και καταστημάτων παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στα Πούλιθρα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, με αποκορύφωμα το μπαράζ διαρρήξεων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, διέρρηξαν τις πρώτες πρωινές ώρες χτες, τέσσερα καταστήματα (καφέ - εστιατόρια) και επιχείρησαν να εισέλθουν ανεπιτυχώς και σε μίνι μάρκετ της περιοχής.

Οι δράστες προξένησαν φθορές με σιδερολοστό στις εισόδους των καταστημάτων και απέσπασαν μικρά χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές τους, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ερμάριο ταμειακής μηχανής του ενός εστιατορίου περισυνελέγη από τη θάλασσα.
Δυστυχώς η κατάσταση στα Πούλιθρα βρίσκεται εκτός ελέγχου, καθώς σχεδόν καθημερινά αναφέρονται περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες, αποθήκες και καταστήματα, με τους δράστες να αφαιρούν από χρηματικά ποσά και κοσμήματα μέχρι κρασί, λάδι, ξυλεία και εργαλεία.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής μιλούν πλέον ανοικτά για σπείρα ντόπιων κακοποιών, που λυμαίνεται επί χρόνια την ευρύτερη περιοχή και αφήνουν υπόνοιες ότι δρουν ανενόχλητοι παρότι είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές, ενώ απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Να θυμίσουμε ότι η έξαρση του φαινομένου των κλοπών και διαρρήξεων στα Πούλιθρα και την ευρύτερη περιοχή, είχε έρθει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτρη Αθανασόπουλο τον περασμένο Ιούνιο, με αποτέλεσμα να σταλεί για μία ακόμα φορά ψήφισμα διαμαρτυρίας από τον Δήμο μας, με αποδέκτες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τη Γενική Αστυνομική Δ/νση Πελοποννήσου, το Α.Τ. Νότιας Κυνουρίας και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου, με το οποίο ζητήθηκε αποτελεσματικότερη προστασία από τις συνεχιζόμενες κλοπές, καθώς και η εγκατάσταση Τοπικού Αστυνόμου στον Τυρό, που ως τώρα δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα.

http://www.leonidion.gr/ 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...