Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βρέθηκε η 20χρονη κοπέλα που είχε εξαφανιστεί ...

Βρέθηκε η 20χρονη κοπέλα που είχε εξαφανιστεί ...
Η περιπέτεια της Ελένης – Μαρίας Τουτουντζίδου έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Μαριλένα, είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη χάθηκε την 15/09/2017, από την αίθουσα αναμονής του Αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου βρισκόταν με τη μητέρα της.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και με εντολή της ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της 18/09/2017 ενεργοποίησε το SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγο μετά την ενεργοποίηση του Κοινωνικού Συναγερμού, κλήση για την ανεύρεσή της. Η 20χρονη, βλέποντας ότι η οικογένειά της την αναζητεί μέσω του SSILVER ALERT, επικοινώνησε με τους δικούς της, ενημερώνοντας ότι είναι καλά. Η Μαριλένα είναι καλά στην υγεία της και  επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους και όχι μόνο, που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...