Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για 5η μέρα στα κρατητήρια ο 42χρονος από την Καλαμάτα που καταδικάστηκε επειδή δεν πλήρωνε διόδια! (vd)

Για 5η μέρα στα κρατητήρια ο 42χρονος από την Καλαμάτα που καταδικάστηκε επειδή δεν πλήρωνε διόδια! (vd)

Ο Στράτος Δασκαρόλης από την Καλαμάτα τιμωρήθηκε με φυλάκιση επειδή δεν πήρωνε τα διόδια. Μέσα από τα κρατητήρια που παραμένει για 5η πλέον συνεχόμενη μέρα, ο ίδιος στέλενει το μήνυμα του, μέσα από μία ομάδα στήριξης που δημιουργήθηκε στο διαδικίκτυο.  Τού είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους 560 ευρώ για την μη πληρωμή διοδίων στο δρόμο Καλαμάτα -  Τρίπολη – Κόρινθος.
Ο Στράτος Δασκαρόλης καταδικάστηκε σε 42 ημέρες φυλάκιση από το Πταισματοδικείο Καλαμάτας, επειδή δήλωσε αδυναμία να πληρώσει το πρόστιμο, εξαγοράζοντας την ποινή φυλάκισης συν τα έξοδα της δίκης.

"Σας στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Βρίσκομαι για τέταρτη μέρα κρατούμενος στα κρατητήρια του Α.Τ. Καλαμάτας άδικα και παράνομα γιατί έκανα το καθήκον μου απέναντι στην χώρα και το σύνταγμα της. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όχι απλά δεν καταργεί τα διόδια που αυξάνονται και πληθύνονται αλλά διατηρεί τα νομικά πλαίσια που ποινικοποιούν τις αντιδράσεις όσων αρνούνται να δώσουν λεφτά στους ιδιώτες που λυμαίνονται τους δημόσιους δρόμους και το οδικό δίκτυο.

Μου δίνετε πολύ δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα ενάντια στους εξουσιαστές της Ελλάδος που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό και πουλάνε την πατρίδα μας. Ο αγώνας που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος που φυλακίζεται για τέτοιους λόγους. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας υπόσχομαι ότι θα ανταποδώσω με σκληρό και αμείωτο αγώνα όταν με το καλό βγω από εδώ σε 38 μέρες

Στράτος Δασκαρόλης
Α.Τ. Καλαμάτας 
30 Σεπτεμβρίου 2017"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...