Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κόρινθος | Έκρυβε στο αυτοκίνητο 490 πακέτα με λαθραία τσιγάρα και καπνό!

Κόρινθος | Έκρυβε στο αυτοκίνητο 490 πακέτα με λαθραία τσιγάρα και καπνό!

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη, χθες (20.10.2017) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 45χρονος ημεδαπός, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, εντόπισαν τον 45χρονο και σε έρευνα που έγινε σε όχημα στο οποίο επέβαινε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -476- πακέτα τσιγάρων και -14- συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων, καθώς και το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, θα αποσταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 45χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...