Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέες συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Πελοπόννησο

Νέες συλλήψεις για «φρουτάκια» στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν χθες (8-3-2013) το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, μία (1) 39χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας και δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 55 και 49 ετών αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 49χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, μετά από αστυνομική επιχείρηση, στην  οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα– καφετέρια ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού.

Κατά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί κατέλαβαν την 39χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει εγκαταστήσει και να λειτουργεί τέσσερα (4) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και οκτώ (8) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το παράνομο τυχερό παιχνίδι « Φρουτάκια », του οποίου τη διεξαγωγή είχε επιτρέψει στον 55χρονο και τον 49χρονο.

Τα τέσσερα (4) ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα και οι οκτώ (8) ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και χρήματα, ως προερχόμενα από τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 49χρονου ιδιοκτήτη.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...