Menu
RSS
Δευτέρα, 02/11/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
kalimera728

Παραμένει ο πορτοκαλί συναγερμός στη Γορτυνία

Παραμένει ο πορτοκαλί συναγερμός στη Γορτυνία

Παραμένει σε πορτοκαλί συναγερμό και η Γορτυνία μεταξύ άλλων περιοχών την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2026.

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε το Σάββατο 31-10-2026 από την ΕΜΥ επικαιροποιείται σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Χαμηλό βαρομετρικό στη νότια Ιταλία κινείται ανατολικά και προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών. Η κακοκαιρία αυτή έλαβε από την Ιταλική Μετεωρολογική Υπηρεσία το όνομα AGNETA και θα επηρεάσει τη χώρα μας μέχρι και την Τρίτη (03-11-2026).

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση civilprotection.gov.gr

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γορτυνίας έχει τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

 

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...