Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βρέθηκε η 76χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Μερόπη Οιχαλίας!

Βρέθηκε η 76χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Μερόπη Οιχαλίας!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 76χρονης Αφροδίτης Γεωργιοπούλου, καθώς βρέθηκε λίγο μετά τις 5:30 το απόγευμα.Η γυναίκα τελικά επέστρεψε μόνη της στο σπίτι της, μετά από 12 ώρες περιπλάνησης στη γύρω περιοχή, μέσα στη ζέστη και φανερά ταλαιπωρημένη.

12 ώρες κράτησε η αγωνία των δικών της ανθρώπων για την ηλικιωμένη γυναίκα που εξαφανίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί από το σπίτι της στη Μερόπη Οιχαλίας. Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισης της 76χρονης σήμανε συναγερμός, και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική, την Αστυνομία, από ομάδες διασωστών, αλλά και όλο το χωριό “στο πόδι”, προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο δυνατό η 76χρονη γυναίκα, καθώς οι δικοί της ανησυχούσαν, μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

Η αγωνία κορυφωνόταν καθώς περνούσαν οι ώρες και δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. Οι δικοί της άνθρωποι από την πρώτη στιγμή την αναζητούσαν σε όλη τη γύρω περιοχή. Όπως δήλωσε στο MessiniaLIVE η εγγονή της Αφροδίτη Σταθάκη, η ίδια περπάτησε 15 χιλιόμετρα στην περιοχή, προκειμένου να εντοπίσει τη γιαγιά της. Μας δήλωσε ανακουφισμένη που βρέθηκε η γιαγιά της, και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στο να βρεθεί τόσο σύντομα, ενώ μας επεσήμανε ότι η ανταπόκριση όλων στην είδηση της εξαφάνισης της γιαγιάς της ήταν άμεση με μια ευρεία κινητοποίηση να οργανώνεται για την αναζήτησή της.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Μια ηλικιωμένη γυναίκα εξαφανίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί από το χωριό Μερόπη Οιχαλίας. Πρόκειται για την 76χρονη Αφροδίτη Γεωργιοπούλου, που έφυγε πολύ νωρίς το πρωί από το σπίτι της και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει επιστρέψει ούτε έχει δώσει σημεία ζωής. Οι δικοί της άνθρωποι έχουν ανησυχήσει και την αναζητούν, καθώς η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.


Η Αφροδίτη Γεωργιοπούλου σε πρόσφατη φωτογραφία της

Τα χαρακτηριστικά της 76χρονης Αφροδίτης Γεωργιοπούλου είναι: αντρικό μαλλί, κοντή αδύνατη, με γυαλιά, ανοιχτόχρωμα μάτια, και φορούσε μαύρα ρούχα όταν εξαφανίστηκε.

Όπως μας δήλωσε η εγγονή της Αφροδίτη Σταθάκη, ανησυχεί για τη γιαγιά της, καθώς το πρωί που ξύπνησε ήταν καλά, ο παππούς της κατά τις 6.30 έφυγε για το καφενείο και επέστρεψε στις 07.10, οπότε και διαπίστωσε ότι η σύζυγός του απουσίαζε από το σπίτι. Όπως φαίνεται, μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της μισής ώρας και κάτι, η 76χρονη έφυγε από το σπίτι της.

Η οικογένειά της δίνει στη δημοσιότητα το τηλέφωνο αυτό σε περίπτωση που κάποιος την εντοπίσει ή έχει πληροφορίες:
6974478510

Άμεσα πρέπει να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες Αρχές και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, καθώς η μεγάλη ζέστη με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σήμερα, δυσκολεύει την κατάσταση για ένα ηλικιωμένο άτομο που αγνοείται στην ύπαιθρο.

Η αγωνιώδης ανάρτηση της εγγονής της ηλικιωμένης στο Facebook:

 

https://www.messinialive.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...