Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έχασε από τον Παναιτωλικό ο Αστέρας (vd)

Έχασε από τον Παναιτωλικό ο Αστέρας (vd)

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ από τον Παναιτωλικό, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο αγώνας ξεκίνησε με διπλή ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, αφού στο 5' το σουτ του Marc Fernandez μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, ο οποίος στο 6' έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Valiente μέσα από την περιοχή. 

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν βρήκε διαδρόμους για να απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός σκόραρε στο 56' με τον Lucero και στο 62' με τον Bajrovic και πήρε τη νίκη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε σε τέσσερις περιπτώσεις με σουτ του Luis Fernandez, τα δύο στο 53' που ήταν άστοχα και ακόμη δύο στο 61' και στο 90', που απομάκρυνε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο Knett είχε σωστή αντίδραση και στο σουτ του Borja Fernandez στο 73'. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Μιχαήλ (46' Παπαδόπουλος), Βλάχος (46' Borja Fernandez), Martinez (46' Κυριακόπουλος), Αντζουλάς (66' Δουβίκας), Πασαλίδης (46' Suarez), Bellocq (46' Luis Fernandez), Valiente, Κώτσιρας, Capilla, Marc Fernandez, Crespi (46' Barralles)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...