Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θέλει Κουρμπέλη η Τζένοα, αλλά...

Θέλει Κουρμπέλη η Τζένοα, αλλά...
Η Τζένοα είναι δεδομένο ότι θέλει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάνει τα... πράγματα δύσκολα.

Η Τζένοα έχει στα υπόψιν της εδώ και πολύ καιρό τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Η ιταλική ομάδα μάλιστα στο παρελθόν είχε καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό της. 

Το Σάββατο λοιπόν, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Livesport», άνθρωπος της Τζένοα είδε από κοντά τον Κουρμπέλη στην αναμέτρηση της Εθνικής μας με την Ιταλία.

Παρόλα αυτά βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Τζένοα βρίσκεται στην 20η θέση της βαθμολογίας και παλεύει για την παραμονή της,οπότε για μεταγραφικές λύσεις που ψάχνει, πρέπει να είναι... σίγουρη ότι θα της δώσουν άμεση βοήθεια. Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας θεωρούν τον Κουρμπέλη καλό ποδοσφαιριστή, αλλά από την άλλη δεν είναι σίγουροι κατά πόσο θα μπορεί άμεσα να δώσει το κάτι παραπάνω.

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ρευστά και ακόμα και ο προπονητής δεν αισθάνεται σίγουρος για τη θέση του. Άρα το ενδιαφέρον της Τζένοα είναι υπαρκτό, αλλά τα πράγματα στη Γένοβα μέχρι τον Γενάρη είναι... ρευστά.

sdna.gr

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...