Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καλύτερος ο Αστέρας, κέρδισε δίκαια τον Πανιώνιο - Δείτε τα γκολ! (vd)

Καλύτερος ο Αστέρας, κέρδισε δίκαια τον Πανιώνιο - Δείτε τα γκολ! (vd)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σε αγώνα για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Barrales και Iglesias οι σκόρερ των δύο τερμάτων.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 18' ο προπονητής της ομάδας, Milan Rastavac έκανε αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Sito τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ο Riera. Στο 28' ο Ισπανός μέσος έκανε το γύρισμα, αλλά το σουτ του Regis πέρασε δίπλα από το δοκάρι. 

Στο 33', όμως, ήρθε το γκολ. Ο Μασούρας έκανε πέναλτι και ο Barrales που ευστόχησε στην εκτέλεση άνοιξε το σκορ για τους κιτρινομπλέ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το δεύτερο γκολ. 

Συγκεκριμένα, στο 52' ο Marc Fernandez εκτέλεσε το φάουλ και ο Iglesias με κεφαλιά σκόραρε. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ διαχειρίστηκε το προβάδισμα των δύο τερμάτων, είχε ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ, ενώ σε δύο περιπτώσεις ο Παπαδόπουλος έκανε πολύ καλές επεμβάσεις. 

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Barrales. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Matricardi, Τασουλής, Iglesias (66' Valiente), Munafo, Marc Fernandez, Sito (18' Riera), Regis (78' Luis Fernandez), Barrales


Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...