Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύθηκαν τα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου – Η ΕΠΟ επέπληξε Μπάκο και Καϋμενάκη για τις δηλώσεις τους μετά τον τελικό!

Λύθηκαν τα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου – Η ΕΠΟ επέπληξε Μπάκο και Καϋμενάκη για τις δηλώσεις τους μετά τον τελικό!

Με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης των δηλώσεών τους εντός 20ημέρου τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, για όσα ανέφεραν κατά της διαιτησίας μετά τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ.

Δηλαδή, μετά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα, τα είδε και .. έφριξε όλη η Ελλάδα, η ΕΠΟ το μόνο που έκανε ήταν να επιπλήξει τους μεγαλομέτοχους του Αστέρα!

Παράλληλα, η αρκαδική ομάδα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 800 ευρώ για τη συμπεριφόρα του φυσιοθεραπευτή, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, ενώ στον τελευταίο επιβλήθηκε ισόποσο πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες.

Αναλυτικότερα, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους α) τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και β) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και στην δεύτερη χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ. 
2. Κηρύσσει  πειθαρχικώς ελεγκτέους 1) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2) τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΑΚΟ και 3) τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ για το αναφερόμενο στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικό αδίκημα και επιβάλλει ποινή επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό δηλώσεων  με δημοσίευση αυτών εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας, όπου αυτές δημοσιεύτηκαν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...