Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νίκες για γυναίκες και κορασίδες του ΑΣΠΕΤ το Σαββατοκύριακο

Νίκες για γυναίκες και κορασίδες του ΑΣΠΕΤ το Σαββατοκύριακο

Δύο στα δύο ήταν ο απολογισμός των αγωνιστικών αναμετρήσεων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα οι γυναίκες ταξίδεψαν την Κυριακή το απόγευμα στην Κυπαρισσία όπου επικράτησαν εύκολα  του Δίωνα με 3-0 σετ. Με την νίκη αυτή η ομάδα της Τρίπολης  έφτασε στους 19 βαθμούς και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ν.Ο.Κ. Ποσειδών.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Γιώργος Χρονόπουλος): Πεντεφούντη, Νικητοπούλου, Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα,  Μανίκα, Σιάννα, Ζάβου, Σενγκέργκι.

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ : :Αλεξοπούλου Αθ., Αντωνοπούλου Βράττου, Βασιλοπούλου, Γιαννοπούλου, Αλεξοπούλου Β. Καλιμάνη, Ντρούλια, Κακούτη, Γιαννή, Αβραμοπούλου,Γκιονάι, Ανδρούτση.

Το Σάββατο η Κ18 (κορασίδες ) του ΑΣΠΕΤ υποδέχθηκαν την Γ.Ε. Ναυπλίου σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό αφού ο ΑΣΠΕΤ προηγήθηκε με 2-0 σετ και ενώ στο τρίτο σετ η ομάδα της Τρίπολης βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 17-8 η Γ.Ε.Ν. έκανε την αντεπίθεση και με συνδυασμό της έλλειψης συγκέντρωσης των κοριτσιών του ΑΣΠΕΤ θεωρώντας ότι το παιχνίδι θα τελείωνε η ομάδα της Αργολίδας κέρδισε το σετ  μειώνοντας σε 2-1. Στο τέταρτο σετ τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν αποφασισμένα κρατώντας από την αρχή το προβάδισμα για να φτάσουν στο τέλος στο 25-17 και την νίκη φτάνοντας στους 6 βαθμούς  έναντι των  Αλκυών  και Ίρις Άργους  που έχουν 9 με ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Γιώργος Χρονόπουλος): Πετροπούλου, Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα, Μανίκα, Σιάννα, Μητσοπούλου, Ζάβοτ, Σιούντρη, Πρωϊμάκη

Γ.Ε.ΝΑΥΠΛΙΟΥ : (Διαμαντή): Τσαγγαρέλη, Σταθογιαννοπούλου, Σκαρμούτσου, Σιατερλή, Σαββοπούλου, Ρούτουλα, Παλάσκα, Κοντοσταθάκου, Δράκουλη, Δεσύλα, Μακαρη, Λαπαθιώτη, Γκιώνη.

Την Κυριακή 2/2/2020 η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ θα υποδεχθεί στις 19:30 τον Ν.Ο. Πύλου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...