Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κοντά σε συμφωνία με την Χάποελ Τελ Αβίβ ο Αρκάς Καστρίτης

Κοντά σε συμφωνία με την Χάποελ Τελ Αβίβ ο Αρκάς Καστρίτης
Το... ενδιαφέρον της Χάποελ Τελ Αβίβ, έχει πάρει επίσημη μορφή σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από το Ισραήλ, με την ομάδα να έχει καταθέσει πρόταση στον Έλληνα προπονητή και μάλιστα να υπάρχουν προχωρημένες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επίσημη μορφή φαίνεται πως έχει πάρει το... φλερτ της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Ηρακλή, Γιάννη Καστρίτη, καθώς ο Έλληνας τεχνικός έχει στα χέρια του πρόταση συνεργασίας από την ομάδα του Ισραήλ με τις δύο πλευρές να έχουν μάλιστα προχωρημένες επαφές.

Στο Ισραήλ αναφέρουν συγκεκριμένα, ότι ο Γιάννης Καστρίτης και η Χάποελ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και μάλιστα δεν είναι απίθανο να υπογράψει και να ταξιδέψει για την χώρα τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η Χάποελ είναι ένας σπουδαίος οργανισμός και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ισραηλινής ομάδας θα αποτελέσει σίγουρα το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Η πρόταση της ισραηλινής ομάδας φαίνεται πως στάθηκε η αφορμή για τη λήξη της συνεργασίας του Γιάννη Καστρίτη με τον Ηρακλή, κάτι που σαφώς ανοίγει τον... δρόμο για την ενδεχόμενη μετακόμιση του στο Τελ Αβίβ.

Οι άνθρωποι της Χάποελ Τελ Αβίβ πάντως θεωρούν ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι το σωστό άτομο για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στην παρούσα φάση και γι αυτό παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης Καστρίτης δεσμευόταν με συμβόλαιο, ήταν διατεθειμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις με τον Ηρακλή.

Από τη στιγμή βέβαια που οι «κυανόλευκοι» έλυσαν το συμβόλαιο τους με τον 37χρονο προπονητή , είναι σαφώς ευκολότερο να «κλείσει» το deal, καθώς πλέον η Χάποελ περιμένει μόνο την απάντηση του ίδιου του Έλληνα τεχνικού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...