Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπουδαίες επιδόσεις για τις αθλήτριες του Γ.Σ.Α. Κουτσουμπού, Γκοτζάι και Τελά

Σπουδαίες επιδόσεις για τις αθλήτριες του Γ.Σ.Α. Κουτσουμπού, Γκοτζάι και Τελά

Σπουδαία επίδοση με 5,84 μ. πέτυχε η Βασιλική Κουτσουμπού και κατέλαβε την 6η θέση στον 2ο της ουσιαστικά  αγώνα για εφέτος στο άλμα εις μήκος γυναικών στο women filothei gala που διεξήχθει στην Φιλοθέη στις 29/5/2013.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ που από φέτος γυμνάζεται με τον Θαν. Σιούντρη έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν’ όψη των Πανελληνίων πρωταθλημάτων που πλησιάζουν.

Η Νεράιντα Γκοτζάι στους αγώνες αλμάτων «80 χρόνια Δήμος Καλιθέας» πέτυχε πολύ καλή επίδοση με 3, 50 μ. στο άλμα επί  κοντώ νεανίδων και κατέλαβε την 2η θέση, .

Εντυπωσιακή επάνοδο στους αγώνες για την  Άντζελα Τελά η οποία είχε σταματήσει την ενασχόλησή της με τον στίβο για περίπου 2 χρόνια, και στον δεύτερο αγώνα της εφέτος πέτυχε 3,30 μ. και κατέλαβε την 4η θέση επίσης στους αγώνες αλμάτων «80 χρόνια Δήμος Καλιθέας».

Η Νεράιντα Γκοτζάι και Άντζελα Τελά γυμνάζονται με τον Μανώλη Καραγιάννη, και οι τρεις παραπάνω αθλήτριες του Γ.Σ.Αρκαδίας θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, των κατηγοριών τους. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...