Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποστολίδης (ποινικολόγος): «Στημένη απόφαση, ο Αυγενάκης άλλαξε τα μέλη για να ικανοποιήσει τον Μαρινάκη»

Αποστολίδης (ποινικολόγος): «Στημένη απόφαση, ο Αυγενάκης άλλαξε τα μέλη για να ικανοποιήσει τον Μαρινάκη»

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις:

Για την απόφαση της ΕΕΑ: «Νομικά δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Το όλο θέμα είναι πολιτικό. Ο Αυγενάκης για ικανοποιήσει τον Μαρινάκη άλλαξε δυο μέλη της διοίκησης της ΕΕΑ και έβαλε δυο Πειραιώτες. Έβγαλε η επιτροπή στημένη απόφαση και θα έρθει ο Υφυπουργός να μας…σώσει. Έτσι θα φανεί ότι ο πολιτικός παράγων σώζει τον ΠΑΟΚ».

Για τις προθέσεις της κυβέρνησης: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Κόκκαλης και Μαρινάκης είναι στα μαχαίρια. Αν ο Σαββίδης πάει να αγοράσει τον Ρέντη, με την ίδια λογική έχει τις μετοχές του Ολυμπιακού. Το μείζον πρόβλημα είναι η καταδυνάστευση της επαρχίας από την Αθήνα. Αυτή η τακτική μας έχει κάνει να μην έχουμε μέτρο, επενδύσεις, μέσα μεταφοράς στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια. Δεν παράγει η Αθήνα αλλά εκμεταλλεύεται όλο τον πλούτο. Ένας μέρος της έχει να κάνει και με το ποδόσφαιρο. Όλες οι παραγωγές της Ελλάδας έχουν έδρα την Αθήνα. Οι επαρχία εργάζεται και αυτοί παίρνουν το χρήμα. Το μείζον πρόβλημα είναι αυτό. Η καταδυνάστευση της επαρχίας. Ακόμη και στην στάση του Νίκα όλα ξεκίνησαν από ένα αθλητικό γεγονός. Ήταν η αιτία για να συμβούν όλα όσα συνέβησαν. Σανό μασήσαμε αρκετό, να το ξέρουν αυτό στην Αθήνα. Ο Ιβάν έκανε λάθος που είπε πως δεν θα βγει ποτέ πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Εσείς στήσετε παράγκες, εσείς είστε αυτοί που έχουν ακόμη υποθέσεις για τα στημένα. Δεν μπορείτε να κουνάτε εσείς το δάχτυλο».

Για τις επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Την Αθήνα την πειράζει πολύ αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι αν θα ενδώσουμε σε αυτές τις προκλήσεις. Περιμένω μια κίνηση από τον Ιβάν και να χαλάσουμε τους όρους τους που προσπαθούν να θέσουν».

Για την… αφωνία των βουλευτών της Θεσσαλονίκη: «Μην περιμένετε τίποτα από τους βουλευτές. Είναι ενταγμένοι σε πολιτικές σκοπιμότητες. Κανείς δεν θα βγει για να μιλήσει για τις πράξεις του Λευτέρη Αυγενάκη. Ο Καλαφάτης είναι πιο ΠΑΟΚ από μένα αλλά δεν μπορεί να βγει να πει τι γίνεται. Όταν φτάσεις στην ώρα της κάλπης, βάζεις τις ομάδες απέξω».

ΠΗΓΗ: ARENA FM 89.4

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...