Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με παλαίμαχους του Παναρκαδικού και του Παραλιμνίου Κύπρου (vd)

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με παλαίμαχους του Παναρκαδικού και του Παραλιμνίου Κύπρου (vd)

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων του Παναρκαδικού και του Παραλιμνίου.

 Έπειτα από ενέργειες του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας κ. Γ. Λαγού, αποστολή των παλαιμάχων από το Παραλίμνι της Κύπρου βρέθηκε στην Τρίπολη προκειμένου να δώσει φιλικό αγώνα με μεγάλες δόξες του αρκαδικού ποδοσφαίρου και του Παναρκαδικού.

Από το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του Παραλιμνίου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο, επισκέφτηκε αρκετά μέρη του Δήμου Τρίπολης και στη συνέχεια δόθηκε ο αγώνας στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

Μετά το τέλος του αγώνα δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Τρίπολης και μέσα σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα απέδειξαν τις ξεχωριστές σχέσεις των δύο πόλεων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης που δήλωσε ότι οι δύο Δήμοι είναι αδελφοποιημένοι δέκα χρόνια με πρωτοβουλία του τότε Αντιδημάρχου Κούλη Γρηγοράκου και προς τιμή του δίνεται κάθε χρόνο ο αγώνας.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη χαρά του που φιλοξενούνται στην πόλη μας Κύπριοι, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και δήλωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα ενεργοποιήσει την αδελφοποίηση με ανταλλαγές επισκέψεων, όπως ξεκίνησε ήδη με τη παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Λαγού στο μνημόσυνο του Γρηγοράκου.

Οι σχέσεις που ενώνουν την Αρκαδία με την Κύπρο, είπε ο Δήμαρχος, είναι πολύ παλιές, ανέρχονται στην αρχαιότητα και είναι συμβολικό να ενεργοποιηθεί και να διατηρηθεί η σχέση της αδελφοποίησης. Κλείνοντας ο Δήμαρχος δήλωσε ότι θα βοηθήσει τους παλαιμάχους του Παναρκαδικού να επισκεφτούν το Παραλίμνι για τη ρεβάνς και προσκάλεσε τους Κύπριους από το Παραλίμνι του χρόνου να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 23:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λαγός είναι για να μιλάει στις κάμερες!!Με τα αδέσποτα τι κάνει.??? Κάτι του είπε ο Καρώνης, αλλά ο Γιώργος εκεί στο Παραλίμνι!! Λόγια και φανφάρες για να αφρατεύουμε!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγινε ποιο αφρατούλης ο Λαγός τελευταία.......

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 21:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαγέ ιδιωτική ήταν η επίσκεψη??? ΤΡΑΠΕΖΏΜΑΤΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    ωραίος ο Λαγός δίνει και υποδείξεις τι θα πει, ο άνθρωπος από το Παραλίμνι!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    "......και δήλωσε ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα ενεργοποιήσει την αδελφοποίηση με ανταλλαγές επισκέψεων, όπως ξεκίνησε ήδη με τη παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Λαγού στο μνημόσυνο του Γρηγοράκου." Επιμένεις ακόμα Λαγέ, ότι η επίσκεψή σου στο Παραλίμνι ήταν ιδιωτική???? Γιατί άλλα λέει παραπάνω ο Δήμαρχος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...