Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

1η θέση για την Μπουρτσουκλή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

1η θέση για την Μπουρτσουκλή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Μια ακόμη πρωτιά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και την αθλήτριά του Μπουρτσουκλή Ραφαηλία. Η Mπουρτσουκλή μετά την 3η θέση που κατέκτησε στο Ε3 βρέθηκε μια ακόμη φορά μέσα στα μετάλλια και κατέκτησε την 1η θέση στο ενωσιακό τουρνουά για κορίτσια κάτω των 14άρων ετών.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ που είναι το ΝΟ 1 στην ενωσιακή βαθμολογία αγωνίστηκε σε 16άρι ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στον δέυτερο γύρο αντιμετώπισε και κέρδισε  την Μπάζου του Ναυπλιακού με 2-1 σετ (4-1, 4-5, 7-5). Στον ημιτελικό γύρο αντίπαλη της Μπουρτσουκλής ήταν η Αρβανιτοπούλου του ΑΟΑ Πατρών της οποίας και επικράτησε με 2-1 σετ (4-6, 6-2, 6-4) περνώντας στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί η αθλήτρια της ΑΕΚ βρέθηκε αντίπαλος με την συναθλήτριά της στον όμιλο της ΑΕΚ Τρίπολης Αντωνίου Αναστασία της οποίας και επικράτησε με ret (2-6, 4-2). Επόμενοι αγώνες για την Μπουρτσουκλή το Ε2 στην Ζάκυνθο και την Κεφαλοννιά.

Ο όμιλος και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ θα ήθελε να την συγχαρεί δημόσια και να της ευχηθεί καλή επιτυχία στις σχολικές της εξετάσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...