Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Τα μέτρα της Αστυνομίας για το ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό – Όλο το σχέδιο!

Τρίπολη | Τα μέτρα της Αστυνομίας για το ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό – Όλο το σχέδιο!

Μία σειρά από μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Αστέρα και του ΠΑΟ, το Σάββατο στην Τρίπολη, πρόκειται να λάβει η ελληνική αστυνομία.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει τις λεπτομέρειες.
Για τον αγώνα αυτό, έγινε σύσκεψη στις 10/2/2020 υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, όπου αποφασίστηκε η ΠΑΕ Αστέρας να εκδώσει 7.423 εισιτήρια και η Π.Α.Ε. ΠΑΟ αιτήθηκε την λειτουργία ανεξάρτητου τμήματος κερκίδας (Θύρας 4) για την εξυπηρέτηση μεμονωμένων φιλάθλων που θα προσέλθουν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Η προσέλευση των φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης να γίνει μεμονωμένα.
Οι Θύρες του γηπέδου να ανοίξουν την : 17:30΄ ώρα της 22-02-2020.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ | 1. Η Π.Α.Ε. Αστέρας θα εκδώσει 7.423 εισιτήρια και θα κατανεμηθούν ως
ακολούθως:
α) στις θύρες (1), (2), (3) για τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
β) στην θύρα (4) για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ | Τα λεωφορεία των αθλητικών αποστολών θα σταθμεύσουν στον ειδικό χώρο στάθμευσης, φρουρούμενα .

ΕΠΙΣΗΜΟΙ | Με μέριμνα της Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα φιλοξενηθούν στην Θύρα (3).

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ | Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε δύο ζώνες, περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.
Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα, καθώς επίσης και όσων βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα, να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.
Απαγορεύεται η κατάληψη διαδρόμων και κλιμάκων των εξεδρών από θεατές, καθώς και η κατοχή και διάθεση στο καταναλωτικό κοινό εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, ποτών χυμών και άλλων ροφημάτων γενικώς, σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λ.π. συσκευασίες , πλην πλαστικών και χάρτινων, σύμφωνα με την 1/2007 Αγορανομική Διάταξη.

ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΤ | Να μην επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης φιλάθλου φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο καθώς και πανό ή πλακάτ φέροντα στηρίγματα (κοντάρια) ή οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται από την αθλητική νομοθεσία.
Σε περίπτωση που αναρτηθούν στις κερκίδες πανό, κατά τρόπο τέτοιο που να δυσχεραίνουν το έργο του συστήματος ηλεκτρονικής εποπτείας που έχει εγκατασταθεί στο γήπεδο ή περιέχει υβριστικό περιεχόμενο, με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας και κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, αυτά να απομακρύνονται.

www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...