Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για όλα μίλησε ο Κούρος: "Να μην γίνει δεύτερη ΚΕΔΗΤ το Νομικό Πρόσωπο" - Τι είπε για ΔΑΚ, υπαλλήλους, κυλικείο

Για όλα μίλησε ο Κούρος: "Να μην γίνει δεύτερη ΚΕΔΗΤ το Νομικό Πρόσωπο" - Τι είπε για ΔΑΚ, υπαλλήλους, κυλικείο

Σε μια λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα του Νομικού Προσώπου προχώρησε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, Ηλίας Κούρος, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

Αρχικά, ο κ. Κούρος είπε ότι ανέλαβε ένα Νομικό Πρόσωπο όπου την ίδια περίοδο έφευγαν τέσσερις υπάλληλοι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει ομαλά το ΝΠΔΔ και χρειάζεται επιπλέον προσωπικό.

«Προσπαθούμε να φτάσουμε το ΝΠΔΔ να μην είναι χρεωμένο και να μην γίνει δεύτερη ΚΕΔΗΤ» είπε χαρακτηριστικά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - «Υπήρχε ένα μεγάλο χρέος στο ΝΠΔΔ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει εύκολα ο προϋπολογισμός για το 2020. Δεν έχω μάθε να χρωστάω σε κανέναν. Εδώ βρήκα αλλα πράγματα, δεν λέω ότι φταίει ο προηγούμενος πρόεδρος, μπορεί να φταίει όλη η διοίκηση του δήμου.

Δεν υπήρχε ούτε σεντς. Όλοι μαζί με το προσωπικό προσπαθούμε να λειτουργήσουμε σε χαμηλά επίπεδα.

Υπάρχουν οφειλές από συλλόγους που έχουν κληθεί να πληρώσουν. Να μάθουν και οι σύλλογοι ότι το ΔΑΚ είναι του Δήμου και των πολιτών της Τρίπολης.

Υπάρχουν εφάπαξ που πρέπει να πληρωθούν, υπήρχε οφειλή στο επικουρικό που δεν είχε πληρωθεί με πρόστιμα, χθες ανακάλυψα άλλες 15.000 ευρώ που πρέπει να πληρωθούν οι υπάλληλοι διότι δεν έγινε προσφυγή μετά την πρώτη δικαστική απόφαση για αναδρομικά.»

ΔΑΚ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΚΕΡΚΙΔΕΣ «Έκανα υπομονή, αλλά πρέπει να λειτουργήσει το ΔΑΚ. Κάποιοι σύλλογοι είχαν κλειδιά και είχαν δημιουργήσει γκέτο. Έχω γίνει κακός και κάποιοι σύλλογοι δεν μου το συγχωρούν αυτό.

Να δούμε τις αποθήκες, να δούμε τις σπασμένες κερκίδες που είναι επί σειρά ετών έτσι. Έχω δώσει εντολή να βγουν τα καθίσματα.

Φταίει ο Κούρος για αυτό; Φταίει ο Κούρος ότι είναι τριτοκοσμικές οι συνθήκες πίσω από τις κερκίδες, ότι είναι σπασμένα όλα;

Για να τα φτιάξουμε χρειάζεται χρηματοδότηση. Να έρθει η Τεχνική Υπηρεσία να γίνει μελέτη για όλα, όπως έχουμε συνεννοηθεί με τον Δήμαρχο.»

ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΔΑΚ – «Λένε ότι δεν αφήνω παιδιά στο στάδιο. Υπάρχει χαρτί στην είσοδο. Γράφουν ότι πρέπει να φορούν πάνινα παπούτσια. Δεν είπα να μην πάνε τα σχολεία, να πάρουν ένα τηλέφωνο και να ενημερώσουν, ακόμα και την ίδια ημέρα. Έχουμε ευθύνη για ό,τι γίνει στο στάδιο.

Εγώ δεν τους έχω ανάγκη αυτούς που δημιουργούν εντυπώσεις, διότι δεν έφτασα εδώ ως σαλίγκαρος. Μην μας κόβουν τα φτερά όμως.»

Υπήρξε μια απόφαση κάθε μέρα από τις 4.00 ως τις 6.30 το απόγευμα, ο στίβος να χρησιμοποιείται μόνο από αθλητές, κυρίως για λόγους ασφαλείας. Δεν θέλαμε να αποκλείσουμε κανέναν. Το χειμώνα μπορεί το ωράριο να αλλάξει.»

ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ – «Δρομολογείται και με την Περιφέρεια και με τον Δήμο και ο Αντιδήμαρχος κ. Μακαρούνης που είναι ένας πόθος του, ένα νέο κλειστό γυμναστήριο να πηγαίνουν τα παιδιά να αθλούνται το χειμώνα.»

ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: «Ένα ΔΑΚ δεν μπορεί να λειτουργεί με 7 άτομα. Έπρεπε να υπάρχουν νοσοκόμοι, γιατρός, επιπλέον γυμναστές, για να αθλεί γυναίκες το πρωί και το απόγευμα παιδάκια.

Κάλεσα υπαλλήλους του σταδίου και τους είπα ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, ήταν μια επίπληξη. Τα παιχνίδια του σταδίου θα τελειώσουν. Χθες, είχα ένα ερέθισμα, ζήτησε άδεια το 4ο Δημοτικό Σχολείο, του τη δώσαμε προφορικά και μετά δεν τους άφηναν να μπει, διότι δεν υπήρχε χαρτί. Εκεί έγινε ένας χαμός. Το διευθετήσαμε το θέμα μετά.

Το στάδιο πρέπει να είναι πάντοτε ανοιχτό. Εγώ δεν ήμουν ποτέ κατά των υπαλλήλων για τις προσαυξήσεις για την Κυριακή.

Οι σύλλογοι πρέπει να σέβονται και τους υπαλλήλους.»

ΚΥΛΙΚΕΙΟ – «Το κυλικείο θα βγει αυτή την εβδομάδα σε δημοπρασία.»

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν την κάνεις ΚΕΔΗΤ Κούρο ποιος θα σου φταίει?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ @@@ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΗΜΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ;;; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΚΕΣ;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...