Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΑΚ Τρίπολης | Επαναλειτουργεί για ατομικές προπονήσεις αθλητών σωματείων - Οι ανακοινώσεις Κούρου

ΔΑΚ Τρίπολης | Επαναλειτουργεί για ατομικές προπονήσεις αθλητών σωματείων - Οι ανακοινώσεις Κούρου

Για την επαναλειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης, από την Τρίτη 19/5/2020, μετά την τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση μίλησε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης, Ηλίας Κούρος, σε συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Κούρος τόνισε ότι ο μεγαλύτερος προβληματισμός αφορά την κολύμβηση και για το λόγο αυτό έγινε συνάντηση με τον ΚΟΑΤ και την ΑΕΤ. «Όλα τα παιδιά που θα έρχονται στο κολυμβητήριο, θα έχουν βεβαίωση από το γιατρό».

Για το στίβο και το κλειστό γυμναστήριο, ανοίγει το ΔΑΚ, για ατομικές προπονήσεις και όλοι οι αθλητές σωματείων θα έχουν χαρτί από παθολόγο.

Στο χώρο του ΔΑΚ, έχουν γίνει απολυμάνσεις, υπογράμμισε ο κ. Κούρος.

Τις καταστάσεις των αθλητών, θα υπάρχει μια λίστα από τους συλλόγους που θα την γνωρίζουν οι επιστάτες.

Για τα χορτάρια στο ΔΑΚ, ο κ. Κούρος είπε ότι «θα κοπούν, έχει ήδη καθαριστεί η αποθήκη και γίνονται εργασίες με την άρδευση. Θα ακολουθήσει κόψιμο χορταριών. Όλα αυτά χρειάζονται χρήματα, μέχρι σήμερα το ΝΠΔΔ έχει πληρώσει μόνο παλαιότερες υποχρεώσεις. Από τη Δευτέρα θα κοπούν τα χορτάρια, όπως και στο Κοιμητήριο. Οι υπάλληλοι δεν είναι μόνο για το στάδιο. Δεν χρησιμοποίησα υπάλληλους του Δήμου. Δεν έχω κάνει καμία εργολαβία. Κάποιοι εργαζόμενοι πήραν άδειες ειδικού σκοπού. Δεν έχουμε χρήματα, πληρώνουμε υποχρεώσεις προηγούμενων ετών. Έκλεισαν προϋπολογισμό ανάγκης τον Απρίλιο.»

Για το Κοιμητήριο, είπε ότι «βρήκαμε τρόπο για να κοπούν δένδρα που «σήκωναν» τους τάφους και έκλαιγαν συγγενείς νεκρών. Ανταποκρίθηκαν κάποιοι και έκοψαν τα ξύλα και θα τα πάρουν, αλλά δεν θα πληρωθούν.»

Στη συνέχεια, είπε: «Όταν μπήκα εγώ εδώ μέσα, κάποιοι έσβησαν τα αρχεία και δεν υπάρχει καμία μελέτη. Θα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.»

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 22:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν μας είπες τίποτα τι κάνεις με τα @@@ που έχουν κάνει επάγγελμα το δήθεν αθλητισμό και έχουν καταπατήσει τα πάντα στο ΔΑΚ. Μήπως όμως είσαι και εσύ σε σωματείο;;;

  • Covid19
    Covid19 Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 19:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλλον δεν καταλάβατε!! Το υπουργείο υγείας απαγορευει την χρήση πνευστων οργάνων και κρουστών . Με αυστηρο προστιμο!!Υπαρχει κάποια διαφορά σε φιλαρμονικες; γι αυτό σας έγραψα το ΦΕΚ. Ενημερωστε μας

  • Δημότης
    Δημότης Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    17.46 Δεν ξέρω αν θα σας απαντήσει ο κ. Κούρος, αλλά προς το παρόν θα σας απαντήσω εγώ, ένας απλός δημότης, που όπως οι περισσότεροι ενημερώνομαι από τα τοπικά σάιτ για τα τεκταινόμενα στην πόλη μου και στο νομό μου και τυγχάνει να το γνωρίζω. Η Φιλαρμονική βρίσκεται εκεί προσωρινά εδώ και καιρό λόγω του ότι γίνονται έργα ανάπλασης του Μαντζουνείου, στο οποίο βρίσκονταν τα γραφεία της. Απορώ πώς δεν το γνωρίζετε, καθώς έχει ειπωθεί σε τοπικούς ραδιοφωνικούς ή τηλεοπτικούς σταθμούς και από το μαέστρο της φιλαρμονικής και από μέλη της, από την πρώτη στιγμή μάλιστα που έκλεισε το Μαντζούνειο. Εσείς λέτε ότι δεν το γνωρίζει ο κ. Κούρος που είναι πρόεδρος του νομικού προσώπου; Μόνη της πήγε η Φιλαρμονική; Είδε φως και μπήκε;

  • Φιλαρμονική επιτρέπεται;
    Φιλαρμονική επιτρέπεται; Τρίτη, 19 Μαϊος 2020 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάλιστα! Μια ερώτηση κυριε κουρο σχετικά με αυτό σας έχουν ενημερώσει ; γιατί περναμε από το πνευματικό και ακουμε την φιλαρμονικη. Ευχομαι να μην έρθετε στη δυσκολη θεση να μας απαντήσετε γιατί λειτουργουν αν κάνουμε λάθος διορθώστε μας. Και αφήστε τα παιδια των πανελληνίων στον δικό τους αγώνα. ΦΕΚ.1867.Β'16.5.2020 ΚΥΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...