Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίσημο | Άνοιξε το ΔΑΚ για όλους τους πολίτες, χωρίς όριο ηλικίας!

Επίσημο | Άνοιξε το ΔΑΚ για όλους τους πολίτες, χωρίς όριο ηλικίας!

Ανακοινώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης η επαναλειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης για αθλητές και αθλούμενους από 1η Ιουνίου 2020,κατ΄ εφαρμογή των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για την αθλητική δραστηριότητα, οι οποίες συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.και ορίζουν όσα θα ισχύσουν κατά την τρέχουσα εβδομάδα.

Το Ν.Π.Δ.Δ. παρακαλεί όλους τους εμπλεκόμενους (εργαζόμενους,αθλητές, προπονητές, αθλητικούς συλλόγους, αθλούμενους πολίτες, συνοδούς κλπ) για την απόλυτη και αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αποφάσεων των αρμόδιων Υπουργείων και υπογραμμίζει τη σημασία της ατομικής ευθύνης, καθώς όπως έχει καταστεί σαφές από την Γ.Γ.Α.,η έναρξη των αθλημάτων πραγματοποιείται με πλήρη επίγνωση του κινδύνου διασποράς της νόσου και οι οδηγίες που θα πρέπει να εφαρμόζονται, είναι ανάλογες των ιδιαιτεροτήτων του κάθε αθλήματος. Πλήρεις οδηγίες παρατίθενται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού την 31 Μαΐου 2020 και αναδημοσιεύεται παρακάτω.

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι το προσωπικό του ΔΑΚ Τρίπολης και της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου (τηλ. 2710-233351) θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών για οτιδήποτε χρειαστεί και ελπίζει στην καλή συνεργασία όλων, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε το συντομότερο και με το μικρότερο δυνατό κίνδυνο, στις νέες συνθήκες.

 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΣ

 

* Να σημειωθεί ότι σε κάθε εγκατάσταση υπάρχει μία είσοδος και έξοδος στην οποία καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ. Tο έντυπο του καταλόγου εισερχομένων/εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση υπάρχει εδώ: https://gga.gov.gr/images/katalogos_eiserxomenon_ekserxomenon.pdf
Τα στοιχεία των αθλητών οι οποίοι είναι ανήλικοι δύναται να συμπληρώνουν στον ως άνω Κατάλογο οι κηδεμόνες ή οι συνοδοί αυτών στην προπόνηση.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...