Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στίβος | 2ο Σωματείο ο ΓΣΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Στίβος | 2ο Σωματείο ο ΓΣΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Θαυμασιες εμφανισεις απο ολους τους νεαρους αθλητες και αθλητριες του Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ με 10 μετάλλια (2 χρυσα, 4 ασημενια, 4 χαλκινα) στο συνολο ειχαν σαν αποτελεσμα την δευτερη θεση στη συνολικη βαθμολογια με 106 βαθμους (56 κοριτσια και 50 στα αγορια) στον 3ο Ομιλο του Πανελληνιου Πρωταθληματος Κ16 που ολοκληρωθηκε στην Πατρα αναμεσα σε περισσοτερα απο πενηντα συμμετεχοντα σωματεια!!.
Πολλα συγχαρητηρια για ακομα μια φορα σε ολους τους αθλητες και αθλητριες μας σε ολους τους προπονητες του Γ.Σ.Αρκαδιας, και βεβαια στους γονεις των αθλητων που στεκονται αρωγοι στις προσπαθειες ολων μας.
Η φετινη χρονια ηταν πολυ δυσκολη λογω κυριως των δυσκολιων ολων των ειδων που προεκυψαν απο την πανδημια, παρολα αυτα ο αγωνας συνεχιστηκε απο ολους, και σε αυτους τους αγωνες ηρθε μια σοβαρη δικαιωση για ολους!!
Το μελλον ανηκει σε αυτα τα παιδια τα οποια εκπροσωπουν και προβαλουν την Τριπολη και την Αρκαδια με τον καλυτερο τροπο Πανελληνιως !!καλη συνεχεια στα Πανελληνια Πρωταθληματα και σε οσους και οσες ολοκληρωσαν την αγωνιστικη τους δραστηριοτητα .. καλο καλοκαιρι!

ΓΣΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...