Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός | Οι επίσημες ανακοινώσεις - Το νέο διοικητικό σχήμα - Τα "ηνία" στον γιατρό Δαύρο

Παναρκαδικός | Οι επίσημες ανακοινώσεις - Το νέο διοικητικό σχήμα - Τα "ηνία" στον γιατρό Δαύρο

Νέο ξεκίνημα για την ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού Α.Ο. μετά την ανάδειξη νέας Διοίκησης που προέκυψε  στις χθεσινές ( 15/7/20 ) εκλογές κατά τη διάρκεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον της ομάδας τα "ηνία" του Συλλόγου ανέλαβε ο γνωστός Ιατρός κ. Ιωάννης Δαύρος ( τ. Δντής  Παιδιατρικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ). Μαζί του στη Διοίκηση της ομάδας θα είναι και άλλοι γνωστοί Ιατροί της Τρίπολης καθώς και καταξιωμένα πρόσωπα που ανήκουν στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης, της επιχειρηματικότητας, της επικοινωνίας και της εκπαίδευσης.

Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε χθες αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση και είναι η εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ιωάννης Δαύρος ( Ιατρός Παιδίατρος - τ. Δντής Παιδιατρικής Κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης )
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α: Ηλίας Καναβέτας ( Επιχειρηματίας )
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β: Στέλιος Λουμπαρδιάς ( Ιατρός Παθολόγος -  Δντής Παθολογικής Κλινικής Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης )
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ( Δημοσιογράφος - Πρόεδρος Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ Ελλάδας )
ΤΑΜΙΑΣ: Μάκης Μπουρτσουκλής ( Οικονομολόγος - Φοροτεχνικός - Σύμβουλος Επιχειρήσεων )
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κατερίνα Σιάμπου ( Προϊσταμένη Δνσης Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Πληροφορικής Δήμου Τρίπολης )
ΜΕΛΗ: Αντώνης Πετρόπουλος ( Ιατρός - Μικροβιολόγος )
            Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος ( Γενικός Ιατρός Κ.Υ. Μεγαλόπολης )
            Κώστας Κυριακόπουλος ( Εκπαιδευτικός )
 
Στην προεδρία της Εξελεγκτικής Επιτροπής εξελέγη ομόφωνα και τιμητικά ο γνωστός Δικηγόρος ( τ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης ) κ. Δημήτριος Κωστόγιαννης και μαζί του ως μέλη της Ε.Ε. θα είναι οι: Βλάμης Ιωάννης ( Λογιστής ) και  Κυριάκος Παπακωνσταντίνου ( Μουσικός Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης ). Αναπληρωματικά μέλη της Ε.Ε εξελέγησαν οι: Γιώργος Μουλόπουλος ( συνταξιούχος ΔΕΗ ) και Νικόλαος Κοντογιάννης  ( συντ. δάσκαλος, τ. Δντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αρκαδίας ).
 
 

Με απόφαση του νέου Δ.Σ. ειδικός συνεργάτης γραμματειακής υποστήριξης ορίστηκε ο έμπειρος στα διοικητικά θέματα κ. Γιώργος Κριτσιδήμας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Πρόεδρος του Παναρκαδικού κ. Ιωάννης Δαύρος έκανε λόγο για την ανάγκη ενότητας των φίλων της ομάδας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον του Παναρκαδικού και επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για εκείνον αλλά και για όλους τους συνεργάτες του που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να οδηγήσουν φέτος την ιστορική ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Τέλος ο νέος Πρόεδρος του Παναρκαδικού ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει ο καθένας ξεχωριστά.

1 σχόλιο

  • Clompas news
    Clompas news Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ...? ΕΤΣΙ ΓΙ΄ΑΡΧΗ..!!! Ή ΜΟΝΟ.. ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Ή ΣΤΑ TV ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ...? ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..? ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΙ Ο ΑΡΚΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..? ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ..!!! ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ...!!!! ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ¨ΠΑΡΑΓΚΕΣ¨..!!!!!!!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΑΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΑ...!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...