Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ποδηλασία | Μεγάλες διακρίσεις και πανελλήνιες πρωτιές για αθλητές της ΑΕΚ και του ΠΟΤ!

Ποδηλασία | Μεγάλες διακρίσεις και πανελλήνιες πρωτιές για αθλητές της ΑΕΚ και του ΠΟΤ!

Το τριήμερο 31/07 έως 02/08/2020 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πίστας Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων. Μια διοργάνωση στην οποία για μια ακόμη φορά η εκπροσώπηση της Αρκαδικής ποδηλασίας ήταν έντονη και συνδυάστηκε παράλληλα με διακρίσεις και μετάλλια! Συνολικά έξι μετάλλια ήταν ο απολογισμός, εκ των οποίων τα τέσσερα για λογαριασμό της ΑΕΚ Τρίπολης και δύο για τον ΠΟ Τρίπολης!

Η ουσία πάντως είναι ότι η τοπική Ποδηλασία έχει συνέχεια, πέρα από το ένδοξο παρελθόν και αυτό αποτυπώνεται για ακόμη μία φορά από μετάλλια σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αποτυπώνοντας και την ουσιαστική δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους των τοπικών ποδηλατικών συλλόγων της πόλης μας!

Οι επιτυχίες του βάθρου στο ΟΑΚΑ…

Η σημαντικότερη διάκριση σε επίπεδο θέσης ήρθε στο Ομαδικό Σπριντ Παίδων, εκεί όπου οι Γεώργιος Μάγκλαρης και Άγγελος Ντερβίσι του ΠΟ Τρίπολης κατέκτησαν την 1η θέση και τη φανέλα των Πρωταθλητών Ελλάδος με επίδοση 34.901, μπροστά από τους ΠΟ Βόλου και Σπαρτιατικό ΓΣ. Τα δύο αργυρά μετάλλια στη διοργάνωση για λογαριασμό της Αρκαδική ποδηλασίας ήρθαν από την Κωνσταντίνα Φαρφαρά της ΑΕΚ Τρίπολης. Αρχικά η νεαρή αθλήτρια κατέλαβε την 2η θέση στα 500μ. ατομικής χρονομέτρησης με επίδοση 41.615, πίσω από την Βασιλική Φραγκιαδάκη του ΑΟ Κίδων, ενώ το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε και στο αγώνισμα του ατομικού πουρσουί με χρόνο 2:08.112, οριακά σχεδόν πίσω από την πρωταθλήτρια τελικά Γλυκερία Αγγελάκη του ΠΟΧ Τάλως που είχε επίδοση στα 2:07.112.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατάφεραν να ανέβουν αρχικά ο Γιώργος Μάγκλαρης του ΠΟ Τρίπολης στο αγώνισμα των 500μ. ατομικής χρονομέτρησης με επίδοση στα 36.023, ενώ η νεαρή πρωταθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης Ελευθερία Ρηγοπούλου, κατάκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στο αγώνισμα των 500μ. ατομικής χρονομέτρησης με επίδοση στα 41.579, καθώς επίσης και στο αγώνισμα του ΣΚΡΑΤΣ.

Οι υπόλοιπες Αρκαδικές παρουσίες…

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση τέσσερις αθλητές ακόμη άγγιξαν μια θέση στο βάθρο αλλά περιορίστηκαν στην 4η θέση και ειδικότερα η Άννα Κοράκη του ΠΟ Τρίπολης στα αγωνίσματα του ΣΚΡΑΤΣ και του ΚΕΪΡΙΝ και από μία 4η θέση για τους Ελευθερία Ρηγοπούλου και Ραφαήλ Ρούτσι της ΑΕΚ Τρίπολης στον αγώνα Πόντων νεανίδων και στα 200μ. Σπριντ αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα την 5η θέση κατέκτησαν οι Άννα Κοράκη και Αικατερίνη Μάγκλαρη του ΠΟ Τρίπολης, καθώς και οι Ραφήλ Ρούτσι και Κωνσταντίνα Φαρφαρά της ΑΕΚ Τρίπολης. Δυο έκτες θέσεις κατάκτησε η Αικατερίνη Μάγκλαρη του ΠΟ Τρίπολης, από μία 7η θέση για τους Ελευθερία Ρηγοπούλου και Ραφαήλ Ρούτσι της ΑΕΚ Τρίπολης και για την Αικατερίνη Μάγκλαρη του ΠΟ Τρίπολης. Τέλος για την ΑΕΚ Τρίπολης την 9η θέση κατάκτησε ο Άγγελος Ντερβίσι, την 14η θέση ο Ραφαήλ Ρούτσι και την 26η θέση ο Άγγελος Αζίζ Ιοσαφάτ.

Ο απολογισμός για τους Αρκαδικού συλλόγους…

Για την ιστορία λοιπόν στην κατηγορία Παίδων ο ΠΟ Τρίπολης κατάκτησε την 5η θέση με 20 βαθμούς και η ΑΕΚ Τρίπολης την 8η θέση με 11 βαθμούς. Στην κατηγορία κορασίδων η ΑΕΚ Τρίπολης κατάκτησε την 3η θέση με 28 βαθμούς, τρεις μόλις πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟ Κύδων στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τέλος στην κατηγορία Νεανίδων ο ΠΟ Τρίπολης κατάκτησε την 3η θέση με 26 βαθμούς και η ΑΕΚ Τρίπολης την 5η θέση με 19 βαθμούς.

https://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...