Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η UEFA όρισε το γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για παιχνίδια Champions και Europa League!

Η UEFA όρισε το γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για παιχνίδια Champions και Europa League!

Πράσινο φως πήρε από την Uefa το γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη ως «ουδέτερη έδρα» για παιχνίδια των προκριματικών του Champions και του Europa League της περιόδου 2020-21.

Αυτό αποκαλύπτει το sdna και πρόκειται για μία πολύ σημαντική είδηση για την Τρίπολη που ενδεχομένως να φιλοξενήσει παιχνίδια για το Champions League!

Γράφει το sdna: "

Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα θα είναι μία από τις τέσσερις χώρες (Κύπρος, Ουγγαρία και Πολωνία οι άλλες), οι οποίες θα φιλοξενήσουν ως «ουδέτερες έδρες» παιχνίδια των προκριματικών του Champions και του Europa League της περιόδου 2020-21, κάτι το οποίο αποφάσισε η UEFA (έπειτα από προτάσεις από τις αρμόδιες ομοσπονδίες) στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης με τις 55 χώρες μέλη της.

Αυτό όμως που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ποια ελληνικά γήπεδα προκρίθηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως έδρες ικανές για να φιλοξενήσουν αγώνες τοπ επιπέδου όπως είναι αυτές των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πριν αποκαλύψουμε τα γήπεδα που ενέκρινε με σημερινή της απόφαση η ευρωπαϊκή ομοσπονδία και πάμε στο ζουμί, μία απαραίτητη διευκρίνιση. Τα γήπεδα τα πρότειναν οι ίδιες οι ομάδες που τα χρησιμοποιούν ως έδρες και η UEFA ήταν αυτή που έπρεπε να τα εγκρίνει εφόσον πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Τα γήπεδα από την χώρα μας που πήραν το πράσινο φως από την UEFA με επίσημο έγγραφο είναι 7 και είναι τα ακόλουθα: Παμπελοπονησιακό, Κλεάνθης Βικελίδης, Πηγάδια, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ΑΕΛ FC Arena, Γεώργιος Καραϊσκάκης και… Γεώργιος Καμάρας!

"

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...