Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις - ΑΕΚ Τρίπολης | 1η θέση για Ζωγραφάκη – Μακρή στο τουρνουά των Αχαρνών

Τένις - ΑΕΚ Τρίπολης | 1η θέση για Ζωγραφάκη – Μακρή στο τουρνουά των Αχαρνών

Η πολύ δυνατή αγωνιστική παρουσία του Δαβίδ Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζεται στην Αττική. Στο τουρνουά των Αχαρνών, στο οποίο ο αθλητής μας συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, ήταν ο επόμενος επιτυχημένος σταθμός του για αυτό το καλοκαίρι.

Το 16ο Axairnai Doubles Open 2020 είχε χρώμα κιτρινόμαυρο στην 1η θέση καθώς το ζευγάρι των Ζωγραφάκη – Μακρή κατέκτησαν την 1η θέση του τουρνουά. Παίρνοντας με το απόλυτο νικών από την διαδικασία των ομίλων, 3 νίκες – 0 ήττες, οι Ζωγραφάκης και Μακρή συμμετείχαν σε knock out 8άρι ταμπλό, όπου και πέρασαν επιτυχημένα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αντιμετώπισαν επιτυχημένα το ζευγάρι των Τράκα – Δελημιχάλη με 63, 75 και στο μεγάλο τελικό επικράτησαν των Παπαβασιλείου – Παπαβασιλείου με 60, 61 κατακτώντας την 1η θέση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομίλων και του κυρίως ταμπλό .

Το σωματείο της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να συγχαρεί το αθλητικό του ζευγάρι Ζωγραφάκη – Μακρή για την επιτυχία τους και εύχεται καλή συνέχεια στο τουρνουά του Ξυλοκάστρου, όπου ευελπιστούμε σε ανάλογη αγωνιστική συνέχεια.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...