Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναρκαδικού!

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναρκαδικού!

Το απόγευμα της Τρίτης 11/08 διεξήχθη στο γήπεδο του Παναρκαδικού η πρώτη προπόνηση της ομάδας με καλή διάθεση αλλά και χαμηλούς τόνους από τους ανθρώπους της ομάδας. Χαμηλούς τόνους από τους ανθρώπους της ομάδας για το ξεκίνημα μιας χρονιάς η οποία και ιδιαίτερη χαρακτηρίζεται αλλά και αβέβαιη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος έπιασε δουλειά μαζί με τους ποδοσφαιριστές του που αποτελούν το μέχρι τώρα ρόστερ της ομάδας, σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς την πίεση του χρόνου. Σταδιακά τις επόμενες ημέρες είναι δεδομένο ότι το έμψυχο δυναμικό της ομάδας θα αυξάνεται με τις επικείμενες μεταγραφές που θα πραγματοποιήσει η ομάδα.

Το κομμάτι της προετοιμασίας για τον Παναρκαδικό περιλάμβανε πέρα από το αυτονόητο ζέσταμα και διατάσεις, ασκήσεις με μπάλα χωρίς ένταση και υψηλούς ρυθμούς. Όπως ήταν λογικό παρουσία φίλων της ομάδας στις εξέδρες δεν υπήρχε, παρά μόνο μεμονωμένα πρόσωπα της ομάδας, όπως ο κ. Ηλία Καναβέτας ο οποίος παρακολούθησε σχεδόν όλη την προπόνηση.

Μπορεί η προετοιμασία να ξεκίνησε και επίσημα σήμερα, αλλά για τη διοίκηση τρέχουν πολλές εκκρεμότητες σε οργανωτικό και μεταγραφικό επίπεδο που πρέπει να προχωρήσουν κρατώντας σε «εγρήγορση» τα μέλη της.

Περισσότερα, δείτε εδώ https://www.contraepithesi.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...