Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τέσσερις νεαροί υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα!

Τέσσερις νεαροί υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα!

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν σήμερα ακόμα τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ο Χρήστος Καρυδόπουλος (Νο35), ο Σταμάτης Τογρού (Νο38), ο Λεωνίδας Καστριτσέας (Νο44) και ο Γιώργος Κυριακόπουλος (Νο77).

Φανερά χαρούμενοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, λίγο μετά την υπογραφή του επαγγελματικού τους συμβολαίου, έκαναν δηλώσεις. Αναλυτικά τα όσα είπαν έχουν ως εξής:

Καρυδόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα του Αστέρα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά όλους όσους μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία και θέλω να είναι σίγουροι πώς θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Τώρα στόχος μου είναι να παίξω στην μεγάλη ομάδα του Αστέρα»

Τογρού: «Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα και θέλω να ευχαριστήσω διοίκηση και προπονητικό τιμ που μου έδωσαν την ευκαιρία. Ξέρω πώς η προσπάθεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να παίξω και να καθιερωθώ στον Αστέρα»

Καστριτσέας: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της μεγάλης ομάδας και να καθιερωθώ στον Αστέρα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και την οικογένεια μου που με στηρίζει στην προσπάθεια μου να παίξω ποδόσφαιρο»

Κυριακόπουλος: «Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα με αυτό το επαγγελματικό συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να αγωνιστώ με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας και να δικαιώσω όσους με πίστεψαν και με βοήθησαν».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...