Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο βασικός τερματοφύλακας στην εθνική ομάδα της Βενεζουέλας στον Αστέρα!

Ο βασικός τερματοφύλακας στην εθνική ομάδα της Βενεζουέλας στον Αστέρα!

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Βαγιαδολίδ για τα επόμενα δύο χρόνια το Ντάνιελ Ερνάντεζ, που παράλληλα είναι και ο βασικός τερματοφύλακας στην εθνική ομάδα της Βενεζουέλας, με την οποία μετράει 18 διεθνείς συμμετοχές.

Ο Ερνάντεζ αποτελεί το ένατο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και αποτελεί μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση του Αστέρα, αφού πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με εμπειρίες από το Ισπανικό πρωτάθλημα και που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 31 παιχνίδια (24 με τη Βαγιαδολίδ και 7 με την εθνική Βενεζουέλας).

Ο Ερνάντεζ γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1985 στο Καράκας της Βενεζουέλας, έχει ύψος 1.96, ζυγίζει 85 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο1, που είναι και ο αγαπημένος του αριθμός.

Ο Ερνάντεζ έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τις παρακάτω ομάδες: Βαγιαδολίδ, Ρεάλ Μούρθια, Ράγιο Βαγιεκάνο, Βαλένθια Μεστάγια, Ουέσκα, Γιάν (με την οποία μάλιστα διατήρησε ανέπαφη την εστία του για 1.000 λεπτά), Γκουανταλαχάρα και στην τρίτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Ερνάντεζ τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, για τον οποίο είχα πολύ καλές πληροφορίες, πώς είναι από τις καλύτερες, πιο σοβαρές και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο παρουσιάζεται καλύτερη, που βελτιώνεται και αγωνίζεται στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για μένα αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για να δείξω τις δυνατότητες μου στην Ευρώπη.

Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους της ομάδας πώς από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους στόχους που έχει βάλει. Θέλω να πιστεύω πώς θα είναι μία καλή σαιζόν για όλους, αλλά χρειαζόμαστε και τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να πάει ψηλά η ομάδα μας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...