Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σχεδόν 700.000 ευρώ στα ταμεία του Αστέρα από το deal του Δουβίκα με την Ουτρέχτη!

Σχεδόν 700.000 ευρώ στα ταμεία του Αστέρα από το deal του Δουβίκα με την Ουτρέχτη!

Το μεταγραφικό σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Τάσο Δουβίκα και την επόμενη ομάδα του 21χρονου επιθετικού έλαβε (ολλανδικό) τέλος.

Η Ουτρέχτη υπήρξε η μεγάλη νικήτρια στην κούρσα της απόκτησης των δικαιωμάτων του Έλληνα στράικερ και οι (οικονομικές) λεπτομέρεις του deal ασφαλώς κι έχουν το ενδιαφέρον τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA  η μεταγραφή έκλεισε στο 1.350.000 ευρώ, με τον Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης να μοιράζονται το συγκεκριμένο ποσό από την στιγμή που η ομάδα της Αρκαδίας διατηρούσε υψηλότατο ποσοστό μεταπώλησης.

Σημειωτέων πως στη συμφωνία της Ουτρέχτης με τον Βόλο, δεν προβλέπεται κανένα ποσοστό μεταπώλησης για την θεσσαλική ομάδα, ενώ δεν υπάρχει buy out στο τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης που έβαλε ως απόλυτη προτεραιότητα τη συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό.

Ο ολλανδικός σύλλογος διαθέτει ισχυρό ιδιοκτήτη με δυνατό πορτοφόλι και στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε 3-4 περιπτώσεις και σε ακόμα πιο δαπανηρές μεταγραφές, όπως επί παραδείγματι συνέβη με την απόκτηση του Σουηδού φορ, Αλεξάντερ Γκερντ, για τον οποίο ξόδεψε 4,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2011 προκειμένου να τον αγοράσει από την Χέλσινμποργκ.

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...