Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βασίλης Δελής (Combat Team Tripolis): "Ο κόσμος να στηρίξει τα μέτρα για να μην κλείσουμε πάλι" (vd)

Βασίλης Δελής (Combat Team Tripolis): "Ο κόσμος να στηρίξει τα μέτρα για να μην κλείσουμε πάλι" (vd)

Για την επανέναρξη των αθλητικών προπονήσεων από σήμερα (17/05/2021) μίλησε ο προπονητής και ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών,  Βασίλης Δελής.

Ο κ. Δελής αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις οι οποίες επιτρέπονται οι προπονήσεις, καθώς και στον αριθμό ο οποίος έχει νομοθετικά οριστεί και αφορά τα άτομα τα οποία μπορούν να συναθλούνται στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο να τεθούν μέσα στο καλοκαίρι μέτρα τα οποία θα ευνοούν τη λειτουργία των γυμναστηρίων και των χώρων εκγύμνασης, είπε τα εξής ... «Ας ελπίσουμε ότι με τη βοήθεια των εμβολίων και των self tests να μπορέσουν να δουλέψουν τα παιδιά γιατί δυστυχώς υπήρχαν ηλικίες οι οποίες προετοιμάζονταν να παίξουν πρωταθλήματα, να πάρουν μόρια για τις σχολές τους, ΑΕΙ ή ΤΕΙ, και δυστυχώς ήταν πολύ κρίμα για αυτά τα παιδιά · έκαναν χρόνια προετοιμασία με σκοπό τα μόρια ».

Ο κ. Δελής μίλησε και για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είναι υποχρεωτικό να τηρούνται και να εφαρμόζονται προκειμένου να εισέλθει κάποιος σε αθλητικές εγκαταστάσεις τονίζοντας ταυτόχρονα και το γεγονός πως όλα αυτά αφορούν τις σχολές πολεμικών τεχνών και όχι τα γυμναστήρια για τα οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ημερομηνία επαναλειτουργίας τους.   

Τέλος, ο κύριος Δελής αναφέρθηκε και στο κενό που έχει δημιουργηθεί στους αθλητές αυτούς τους έξι μήνες που οι αθλητικές δραστηριότητες είχαν παύσει και τώρα πρέπει να αναπληρωθεί, ενώ δήλωσε και αισιόδοξος για την εξελικτική πορεία των πραγμάτων καλώντας τον κόσμο να τηρήσει όλα όσα απαιτούνται και προβλέπονται προκειμένου να αποφευχθεί μια παρόμοια κατάσταση στο μέλλον.

Βασιλική Γαλάνη

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...