Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έτοιμο το αθλητικό "στολίδι" στην Τεγέα - Οι δηλώσεις, η συγκίνηση και τα επόμενα έργα (vd)

Έτοιμο το αθλητικό "στολίδι" στην Τεγέα - Οι δηλώσεις, η συγκίνηση και τα επόμενα έργα (vd)

Ένα όραμα πολλών ετών του Τεγεατικού Συνδέσμου έγινε πραγματικότητα με τα εγκαίνια του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Παλαιά Επισκοπή.

Αυτό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (4/6/2021) με τα επίσημα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου.

Από το 1964 ο Τεγεατικός άρχισε να αγοράζει εκτάσεις για τη δημιουργία ποδόσφαιρού γηπέδου, ενώ το 1988 ο Πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Αχιλλέας Σβώλος εγκαινίασε το γήπεδο.

Ο πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Κώστας Αθανασόπουλος τόνισε: «Το γήπεδο έγινε για να δημιουργήσουμε διεξόδους για τους νέους μας, προσπαθούμε να στηρίξουμε τον αθλητισμό για να αποτελέσει τρόπο ζωής για όλους. Πρόκειται για υψηλών προδιαγραφών γήπεδο, με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Πελοποννήσου που ανέλαβε το κόστος των περίπου 270.000 ευρώ. Το γήπεδο ανήκει στον κόσμο της Τεγέας και τα Αρκαδίας, Ευχαριστούμε τον πρώην Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Βαγγέλη Γιαννακούρα και η αρίστη συνεργασία συνεχίστηκε με τον νυν Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και με τον νυν Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Λαμπρόπουλο. Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Τρίπολης που αναλαμβάνει την υποχρέωση εντός 5 ετών να τοποθετήσει λυόμενες κερκίδες 300 ετών και υφασμάτινα πλέγματα, αποδυτήρια, κυλικείο και τουαλέτες, διαπλάτυνση εισόδου, ηλεκτροφωτισμού, ταρτάν στο στίβο και μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις, ενώ θα επιβλέπει και θα συντηρεί το γήπεδο.»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος μίλησε για ένα σύγχρονο γήπεδο «που το παραλάβαμε σε υψηλό βαθμό αποπεράτωσης και το ολοκληρώσαμε. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, τον Τεγεατικό και τον Δήμο. Το έργο αυτό είναι το πρώτο από μια σειρά αθλητικών έργων σήμερα εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το γήπεδο της Νεστάνης, το ίδιο έγινε και για τη Δημητσάνα.»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης μίλησε για μία σημαντική ημέρα για τον Δήμο Τρίπολης και τόνισε ότι θα ονομαστεί Αθλητικό Κέντρο Τεγεατικού Συνδέσμου και Δήμου Τρίπολης. Ευχαρίστησε τον Τεγεατικό Σύνδεσμο και είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρώην και στη νυν περιφερειακή αρχή, αλλά και σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες. «Ο Δήμος Τρίπολης στερείται σύγχρονων ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων. Σύντομα θα υπογράφει σύμβαση για το γήπεδο της ΕΠΣΑ στη Νεστάνη και είμαστε σε συνεργασία με την περιφέρεια και ελπίζουμε αν ενταθεί σύντομα η ανακατασκευή του γήπεδο της Κάρτσοβας. Παρεμβάσεις θα γίνουν και στο γήπεδο του Αστέρα. Παραδίδουμε σήμερα ένα στολίδι στην νεολαία μας».

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός μίλησε και για το προπονητικό κέντρο στη Βυτίνα που γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να προχωρήσει, ενώ υπογράμμισε ότι γίνεται εντατική δουλειά για να βελτιωθούν οι αθλητικές υποδομές της Αρκαδίας.

Τη συγκίνηση του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Τεγέας Δημήτρης Βόσνος και τόνισε ότι είναι αρχαιότερο γήπεδο της περιοχής. Ενώ, επεσήμανε ότι η νυν δημοτική και το δημοτικό συμβουλίο θα πρέπει να συνδράμουν για συμπληρωματικά έργα.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 11:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΥΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗ - ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ . ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΡΑΡΩΣΗ ΤΟΥ ! ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ .

  • Doris
    Doris Σάββατο, 05 Ιουνίου 2021 10:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σκαντζος τι ήθελε εκεί δεν του είχαν πει ότι η Τεγεα δεν έχει ψήφο στην ΕΠΣΑ……?????

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα επόμενα έργα θα τα κάνει σίγουρα ο Λαμπρόπουλος και ο Σκαντός όπως και αυτό. τι μας λέτε

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...