Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αρκαδικός – Ξεκινούν οι «διπλές» προπονήσεις

Αρκαδικός – Ξεκινούν οι «διπλές» προπονήσεις

 

Μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του Αρκαδικού ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, η ομάδα επέστρεψε σήμερα το απόγευμα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αρκαδικού θα ξεκινήσει από αύριο, αφού θα ξεκινήσουν οι «διπλές» προπονήσεις (πρωί-απόγευμα). Στις πρωινές προπονήσεις θα δοθεί έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα θα δίνεται βάρος με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.

Παράλληλα με την προετοιμασία, οι άνθρωποι του Αρκαδικού προγραμματίζουν και φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας πριν το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με τον Φίλιππο Βέροιας για το Κύπελλο Ελλάδος στις 14 Σεπτεμβρίου.

Πόπαντιτς: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»

Ο Σέρβος Μάρκο Πόπαντιτς θα είναι ο ξένος παίκτης του Αρκαδικού και αυτός που θα αναλάβει το βάρος στο σκοράρισμα από την περιφέρεια, μαζί με τους Κοψαύτη, Προδρόμου.

Ο Πόπαντιτς που θεωρείται εξαιρετικός σουτέρ, είναι γεννημένος στις 30 Αυγούστου 1989 και μάλιστα πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα 24ά γενέθλια του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Αρκαδικού στο γήπεδο.

Ο Πόπαντιτς πραγματοποίησε πολύ καλή σαιζόν την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Α1 κατηγορία της Σερβίας με τη Σμεντερέβο, έχοντας 15 πόντους, 2.6 ασίστς και 1.1 κλέψιμο μέσο όρο με 85% ευστοχία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, 50% ευστοχία στα δίποντα και 34% στα τρίποντα.

Ο Πόπαντιτς έχει αγωνιστεί ακόμα στη Σερβία με τον Ερυθρό Αστέρα και την Ταμίς, στην Ισπανία με τη φανέλα της Τορελοντόνες και την Βουλγαρική Μπάλκαν.

Ο Πόπαντιτς συμπλήρωσε ήδη μία εβδομάδα παραμονής στην Τρίπολη και σήμερα πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού, οι οποίες αναλυτικά έχουν ως εξής: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Αρκαδικό, όπου διαπιστώνω πώς όλα είναι σε υψηλό επίπεδο.

Πέρσι έπαιξα στην Α1 κατηγορία της Σερβίας και φέτος ήθελα να παίξω στο εξωτερικό. Μόλις ήρθε η πρόταση του Αρκαδικού δέχτηκα αμέσως, αφού φίλοι μου, μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα και τους ανθρώπους της.

Την παρουσία μου στον Αρκαδικό, τη βλέπω ως μία καλή ευκαιρία –μαζί με την ομάδα- να γίνω καλύτερος ως παίκτης και μπορώ να υποσχεθώ πώς θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου και θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας. Θέλουμε να διασκεδάσουμε και να ευχαριστηθούμε την σαιζόν και πιστεύω πώς θα τα καταφέρουμε»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...