Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο φιλικά για τον Αρκαδικό

Δύο φιλικά για τον Αρκαδικό

Δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δώσει ο Αρκαδικός την Τρίτη και την Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, στην προσπάθεια των Γιάννη Καστρίτη και Μπάμπη Αλεξόπουλου να μοντάρουν την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται εν όψει του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Την Τρίτη ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί την Καλαμάτα 80 και την Τετάρτη τον Δούκα, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καστρίτη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του, δοκιμάζοντας παράλληλα συστήματα και σχήματα.

Νίκησαν οι παίδες στην Καλαμάτα

Η παιδική ομάδα του Αρκαδικού κέρδισε στην Τέντα την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας 80 με σκορ 36-32, έχοντας κορυφαίους παίκτες τους Τσέλο, Λιακόπουλο και Σταματόπουλο.

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης που σφύριξαν οι Νάστος και Καραμπάγιας είχαν ως εξής: 12-10, 19-21, 21-27 και 32-36

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας): Γεωργουλάκος 9 (1), Σμυρνής, Μπούνας 8 (2), Τζάβαρης, Λυμπερόπουλος, Πουλουπάτης 3, Μαυροειδής, Μπαριακτάρης 10, Κουράκος, Αναπλιώτης, Αλεξανδρόπουλος 2

Αρκαδικός: (Τσαμακλής, Γεωργακόπουλος): Τσέλλος 12, Τράκας 3 (1), Καράκουλας, Μπιρμπίλης, Μπούρης, Λιακόπουλος 13, Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος 8.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...